Galatasaray Evinde Bozguna Uğradı

Basketbolda, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu ilk hafta maçında Galatasaray, evinde İtalya'nın Famila Schio takımına 75-58 yenildi

Maça istediği gibi başlayamayan Galatasaray, ilk sayısını Bahar Çağlar'la serbest atıştan (1-9) buldu. İlerleyen dakikalarda Bahar Çağlar ve Dubljevic'in isabetli atışlarıyla üst üste sayılar bulan sarı-kırmızılılar, 9. dakikada öne geçmeyi (16-14) başarsa da ilk çeyreği bir sayı farkla 21-20 geride tamamladı.

Maçın ikinci periyoduna tutuk başlayan Galatasaray, hücumlardan boş dönünce 14. dakikayı 28-22 geride geçti. Bu bölümden sonra Nuria Martinez ve Dubljevic'le etkili olan ev sahibi ekip, 17. dakikada skoru 28-28'e getirdi. Periyodun sonunu yine iyi oynayan İtalyan ekibi, soyunma odasına 39-33 önde gitti

İkinci yarıya 9-0'lık seriyle (33-48) başlayan Famila Schio'ya, Kulichova ve Dubljevic'le cevap vermeye çalışan Galatasaray, buna karşın farkın açılmasına engel olamadı. İtalya ekibi, son periyoda da 57-47 önde girdi.

Alan savunmasına karşı zorlanan Galatasaray karşısında son periyotta da üstünlüğünü sürdüren ve farkı daha da açan konuk ekip, salondan 17 sayı farkla, 75-58 galip ayrıldı.

Galatasaray'da 19 sayıyla oynayan Bahar Çağlar, maçın en skorer ismi olmasına rağmen takımının yenilgisini önleyemedi. Sarı-kırmızılılarda ayrıca, Dubljevic 16 ve Loyd da 12 sayıyla çift hanelere çıkan diğer isimler oldu.

Famila Schio'da ise Macchi 16, Anderson 13, Yacoubou da 11 sayıyla mücadele etti.

HaberTürk

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!