Galatasaray Divanı'nda 'Her Şey Çok Güzel Olacak' Sloganı

Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki Özhan Canaydın Salonu'nda başladı. Divan Kurulu'nda yeni oluşturulan etik ve iletişim çalışma grupları ile tüzük tadil revizyonu çalışmaları hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, Divan Kurulu toplantısı sırasında yaptığı konuşmada ''23 Haziran'da her şey çok güzel olacak'' ifadelerini kullandı.

''23 Haziran'da şampiyonluğumuz dahil her şey güzel olacak. Türkiye'nin yüzde 70'inin bayram yapacağı bir gün olacak. Ülkemizin kurtuluşu bu genç çocuğun kazanmasındadır''

Ekrem İmamoğlu’na destek veren ve ‘her şey çok güzel olacak’ sloganını söyleyen Kozak, salondan büyük alkış aldı. İşte o anlar:

Konuşmanın sonunda Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nun “Umarım bu son divan toplantımız olmaz” esprisi de salonda gülüşmelere neden oldu.

Kaynak: GSarayVideo & Sputnik

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
09.05.2019

bence bu konuşmadan çok en sondaki ''UMARIM BU SON DİVAN TOPLANTIMIZ OLMAZ'' cümlesi ülkedeki bu durumu en net şekilde özetliyor ve üzerinde durulması gereken asıl konu da bu diye düşünüyorum.

08.05.2019

yıllardır gs kongrelerinde secimlerinde konusma yaparlar ve yuzde 90'i boş laf ve cogu da gs'a bir fayda saglamaz, sonunda biri çıkıp güzel bir laf edebilmis helal olsun ama son cumle de psikopat bir diktator tarafından yonetildigimizi yüzümüze çarpan bir cümle olmuş: "umarım bu son divan toplantımız olmaz"

10.05.2019

Spora siyaset karışmış bu hoşunuza gidiyor inanamıyorum. Ayrıca imamoğlunun kazanmasının gs ye ne faydası var amk. Ne alaka.

08.05.2019

Zamanı mıydı şimdi bi şampiyonluğu garantileseydik. Şimdi diken üstünde izleyeceğiz maçları :D

09.05.2019

haklısın hakemler doğrayacak abartılı şekilde . deplasmanlar zaten diken üstünde geçiyordu

TÜM YORUMLARI OKU (26)