Galatasaray'daki Kötü Gidişatın Sebebi Belli Oldu: Futbolcular Okan Buruk ile Görüşmüş

Sezona Süper Kupa'daki 5-0'lık Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Galatasaray, ligdeki ilk iki maçını kazansa da Şampiyonlar Ligi'nden elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından performans düşüklüğünün sebebinin mali konular olduğu ifade edildi. (Milliyet Skorer - Nevzat Dindar)

Vaatler yerine getirilmemiş.

Skorer'den Nevzat Dindar'ın haberine göre sarı-kırmızılı bazı futbolcular, mayıs ayından bu yana şampiyonluk primlerini alamamış. Bu durum da oyuncuların motivasyonunu oldukça düşürmüş.

Florya'ya yakın kaynaklar, konuyla alakalı olarak şunları paylaştı:

'3 ay oldu daha primler yatmadı. Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçı öncesi ezeli rakibimiz futbolcularını konsantre etmek için önemli bir vaatte bulunmuştu. Galatasaray’da ise ne bu maçtan önce ne de Young Boys karşılaşması öncesi özel prim vadedilmedi”

Oyuncular, Okan Buruk'a da gitmiş.

Futbolcuların, ödenmeyen primler için teknik direktörleri Okan Buruk'a başvurduklarını ancak buna rağmen gergin ortamın dağılmadığı belirtilenler arasında.

Galatasaray Karaborsa Bilet Satışı İddiaları Hakkında Soruşturma Başlattı!
Öve Öve Bitiremiyorlar: Ferdi Kadıoğlu'nun Yeni Takımı Brighton Etkileşimin Tadını Aldı
Artık Ancelotti'nin İlk Tercihleri Arasında: Real Madrid'de Arda Güler Modric'i Geride Bıraktı

Popüler İçerikler

Derede Cansız Bedeni Bulunmuştu: Narin'in Boğularak Öldürüldüğü Ortaya Çıktı
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
29.08.2024

bahane göt gibidir herkeste bulunur . Demekki takımın içinde bir tane adam yokmuş hepsi prim ve para için oynamış aidiyet yokmuş demekki. zaten şu icardi balonuna hala büyük topçu muamelesi yapan zihniyetler var. adamın işi gücü story paylaşıp Fenerbahçe ye sallamak adam olsa işini yapıp golünü atar maçı kazandırır ilk maçta o umudu batshuayi verdi gs ye icardi balonu hem süper kupada hem young boys maçında vasatın bile altında kaldı işi gücü Instagram dan story atıp reklam çekimine gitmek. Adam olsun önce işini yapsın .

29.08.2024

Bir şeylerin döndügü belli ama çok büyük bir paranın kazanılacagı şampiyonlar ligi öncesi varsa bir pretesto zamanı degildi oradan gelecek parayla primler dagıtılırdı

Olm Türk futbolunun geldiği hale bak. "Galatasaray’da ise ne bu maçtan önce ne de Young Boys karşılaşması öncesi özel prim vadedilmedi" Young boys'u yenmek için bile prim bekliyorlarsa vah halimize

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ