Galatasaray'da Kasımpaşa Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 21 Mart Cumartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla 'Çanakkale Geçilmez' pankartı ve Türk bayrağıyla poz veren sarı-kırmızılılar, şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı geçen Selçuk İnan'ın takımla çalıştığı, tedavileri süren Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu ve Burak Yılmaz'a ise takımdan ayrı program uygulandığı bildirildi.

Eurosport

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
Torunlarıyla Bir Balık Restoranında Yemek Yiyen Rahmi Koç'un O Anları X'te Gündem Oldu!
Süper Kupa, Galatasaray'ı 2-0 Yenen Fenerbahçe'nin Oldu