Galatasaray'da Benfica Mesaisi

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanında, Eskişehirspor karşısında forma giyen oyuncuların yenileme yaptıkları, diğer oyuncuların ise pas idmanının ardından çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte, kondisyon çalışmalarına başlayan Hamit Altıntop ve tedavisine devam edilen Lionel Carole'ün antrenmanda yer almadıkları duyuruldu.

Öte yandan, yenileme çalışmasının ardından futbolcuların, yan sahadaki 12 yaş altı takımının maçını takip edip, daha sonra bu oyuncularla fotoğraf çektirdikleri paylaşıldı.

Galatasaray, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Benfica maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HTSpor

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın Test Sonucu Pozitif Çıktı
Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
Resmi Vize Açıklamaları Geldi: Türk Pasaportu ile Bir Ülke Daha Vizesiz Oldu