Galatasaray-Beşiktaş derbisine saatler kala bir tahmin de yapay zekadan aldık. İki yapay zeka uygulamasından derbiye dair beklentilerini sorduk ve ilginç sonuçlar aldık.
Galatasaray-Beşiktaş derbisine saatler kala bir tahmin de yapay zekadan aldık. İki yapay zeka uygulamasından derbiye dair beklentilerini sorduk ve ilginç sonuçlar aldık.
Analiz raporu ise şöyle:
Galatasaray, ev sahibi olduğu maçlarda son yıllarda Beşiktaş’a karşı nispeten daha başarılı bir performans sergiliyor.
Geçmiş derbilerde genelde iki takım da gol bulabiliyor, bu yüzden her iki takımın da gol atacağı bir maç olası.
Galatasaray, ev sahibi avantajıyla biraz daha önde görünüyor. Ancak Beşiktaş’ın hücum hattındaki güçlü isimler de skora katkı sağlayabilir. Bu nedenle 2-1'lik bir skor beklenebilir.
Analiz raporu:
Galatasaray, kendi sahasında oynayacak olması nedeniyle hafif bir avantaj sağlayabilir. Ancak Beşiktaş da derbilerin her zaman farklı bir dinamik taşıdığını göz önünde bulundurarak maça çıkacaktır.
İki takımın da güçlü olması ve birbirini iyi tanıması, maçın normal süresinde berabere bitmesine neden olabilir.
Her iki takımın da hücum hattı güçlü olduğu için maçta çok sayıda gol görebiliriz.
Bu veriler ışığında, maçın 2-2 bitmesi olası görünüyor.
GS 1-3 BJK (1Kırmizi,1Penaltı)
Galatasaray'ı sevmiyor olsam da sanırım yapay zekaya güveneceğim 2500 lira attım Galatasaray'a (Hayatımda ilk defa galatasaraya iddia oynadım)
Hee bende sordum. Aboubakar ve Cenk yen bahsediyordu. Dedim onlar bizde değil, Evet haklısın diyor. 😀😀😀