Galatasaray - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Derbi Oynanacak mı? GS-BJK Muhtemel 11'ler...

Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi için geri sayım başladı. Galatasaray derbinin iptali için TFF'ye başvurdu. Beşiktaş ise derbinin oynanmasını istiyor. Bu gelişmelerin ardından vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Futbolseverler tarafından Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor.  Peki, GS-BJK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi oynanacak mı? Maç ertelendi mi? İşte Galatasaray Beşiktaş derbisi hakkında merak edilenler...

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle derbinin ertelenip ertelenmeyeceği çok merak ediliyor. Siyah-beyaz ve sarı-kırmızılı takımlardan ilham alan taraftarlar, zorlu mücadele için nefeslerini tutarak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hangi tarih, saat kaçta ve kanalda yayınlanacağını araştırıyor.  Peki Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? GS - BJK maçı ertelenecek mi? İşte Galatasaray-Beşiktaş derbisinin tarihi...

Galatasaray - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray ile Beşiktaş arasında ligin 29. haftasında oynanacak derbi, 14 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

Hakem Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği dev maç, BeIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Derbi Oynanacak mı, Maç Ertelendi mi?

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 14 Mart Pazartesi günü Beşiktaş'la yapacakları derbinin ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulundu.

Siyah beyazlı yöneticiler, 'Takımımız şu anda Vodafone Park'ta Galatasaray maçının antrenmanını yapıyor. Ertelemeyle alakalı bize gelen hiçbir talep ya da bilgi yok. Pazartesi akşamı eğer hava muhalefeti veya maçın oynanmasına engel hava şartı olmazsa, çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu konuda tavrımız net'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray - Beşiktaş Muhtemel 11'ler

GALATASARAYPena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Feghouli, Cicaldau, Kerem, Mohamed

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosıer, Welinton, Vida, Umut, Atiba, Necip, Ghezzal, Teixeıra, Larin, Güven

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Derbide 352. Randevu! Galatasaray ve Beşiktaş'ın Lig Tarihindeki Mücadelesi ve İstatistikleri

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede