Yeni bir sponsorluk anlaşmasının imza töreninde Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, dev karşılaşma için yoğun güvenlik önlemleri sebebiyle takımın konsantrasyon kaybı yaşadığını ifade etti.
Galatasaray mac yaparken tum ucuslari iptal edelim (hem yabanci hakemde gelemez), Avrupa yakasinda ses cikmasin, stad cevresini trafige kapatalim, Polis gelmesin, seyyar saticilar kapatsin, ruzgar dursun, yagmur dursun, kar hic olmasin, haftaya mac 16 da belki gunes bu sefer konsantrasyonlarini bozar, Kasimpasa'nin stadinin adi degissin, rakip taraftar stada alinmasin, GS'in rakibi 8 kisi ciksin, GS'a faul verilmesin ... Tum bunlar olursa belki bahane uydurmazlar Kasimpasa macindan sonra bakalim.
Polis görünce strese girmen için suçlu olman lazım. Ne suç işledin de strese giriyorsun!
Ali Koç ile Acun şu an ülkenin yaramaz çocukları gibi yemin ediyorum. Paraları var diye susuyorlar bunlara, taraftarı gazlayınca tff de dediklerini yapıyor. Ya bk gibi takımınız var, dünyanın en iyi hocasını alsan ne?! Yani sen iyi takım kuramadın diye biz sizin şımarıklığını çekmek zorunda mıyız? Hakem hatasıymış, oynadığın futbol ortada yahu. Es kaza verilmeyen bir penaltıyla şampiyonluk kovalıyorsan vay senin haline zaten.