Galatasaray - Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında lider Galatasaray, evinde Antalyaspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılıların ligde galibiyet serisi devam ederken konuk Antalyaspor ise uzun zamandır galibiyete hasret. Maç saatini heyecanla bekleyen taraftarlar maça dair detayları araştırmaya başladı. Peki Galatasaray-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

Ligin zirvesinde bulunan Galatasaray, bu hafta evinde Antalyaspor'u konuk edecek.

Galatasaray'da son durum

Oynadığı son 11 maçtan galip ayrılan sarı-kırmızılılar, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ligde ise son olarak Hatayspor'u 4-0 mağlup etti.

Antalyaspor'da son durum

Ligde son olarak Giresunspor ile karşılaşan Antalyaspor, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Uzun zamandır galibiyet hasreti çeken kırmızı-beyazlılar, ligde oynadığı son 5 maçtan galibiyet çıkaramadı ve hafta içi de Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 2-0 yenileyerek kupaya veda etti. Kırmızı kart cezalısı Fernando ve Kudryashov Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray-Antalyaspor karşılaşması, 21 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Maç, beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!