Galata Kulesi Kırmızı Beyaza Büründü

Fotoğraflar: Anadolu Ajansı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Enerji A.Ş. tarafından yapılan aydınlatmayla Galata Kulesi, kırmızı beyaza büründü.

İstanbul'da Terör Saldırısı: 'Şehit Sayısı 44'e Yükseldi'

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
11.12.2016

Galata kulesi, 1920lerde istanbulu işgal eden ve Osmanlıyı içten çökerten İngilizlerin istihbarat kulesiydi. Aynı zamanda işkence ve gözetleme merkeziydi. Türk bayrağı ile süslenmesi iyi bir gönderme olmuş.

11.12.2016

Yalnız bu haber eski 15 temmuz için yapılmıştı bu

11.12.2016

Hayır, yeni. 15 Temmuz için de yapılmıştı ama evet.

Başka hiç bir ülke yapmamiş mi ? Burda olmadi mesela.

12.12.2016

kimin yapmasını beklersin..? eğitim veren İsrail'in mi, silah veren Amerika'nın mı, para ve ideolojik destek veren herhangi bir Avrupa ülkesinin mi, Irak'ın mı, başkentinde bunların resmi ofisinin bulunmasına göz yuman Rusya'nın mı, yüzyıldan fazla süredir bu ateşi körükleyen Fransa ve İngiltere'nin mi, bunlar olurken ülkemizi herhangi bir ortadoğu ülkesinden ayırt edemeyen cahiller topluluğunun başka bir ülkesi mi..? yine de boş ver iyi sayılırız, hala bu ülkede şehit olan canlar için üzülebilen, onlara değer veren birilerinin olduğunu görebiliyoruz. her ne kadar o kişi sen olmasan da, senin gibi kendi yaptığını değil başkasının ne yapmadığını düşünmeden eyleme geçen insanlar hala var.

TÜM YORUMLARI OKU (10)