Galada Soğuk Rüzgarlar Esmişti: Demet Akalın, Seda Bakan'ı Överken Tuba Büyüküstün'ü Fena Gömdü!

Tuba Büyüküstün'ün Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonu galasında Seda Bakan'a olan gergin halleri epey dikkat çekmişti. Görüntülere kayıtsız kalamayan Demet Akalın, Bakan'ı överken Büyüküstün'ü gömme kararı aldı.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı 'Zeytin Ağacı' dizisinin ikinci sezonu 11 Temmuz'da izleyici karşısına çıktı.

Dizinin 9 Temmuz'da gerçekleşen galası ise en az yeni sezon kadar konuşuldu. Murat Boz'un özel gecede yer almamasından sonra, Seda Bakan'ın konuşmasının Tuba Büyüküstün tarafından sürekli kesilmesi olay olmuştu.

Tüm detayları da içeriğimizde vermiştik:

Gerek Var mıydı? Tuba Büyüküstün'ün Seda Bakan'ın Sözleri Karşısında Beklenmedik Çıkışı Gözlere Fena Battı

Büyüküstün'ün Seda Bakan'a "Seda, sus tamam, sus artık" demesi sosyal medya kullanıcılarının eleştirini de beraberinde getirdi elbette.

Ortalığın bir anda yükselmesinden bir süre sonra okların hedefindeki Tuba Büyüküstün'den paylaşım geldi. Ancak Seda Bakan'lı görüntülü görüşüp öpücüklerin uçuştuğu paylaşım pek samimi bulunmadı.

Yorumları da burada toplamıştık:

Tuba Büyüküstün Seda Bakan'ı Susturmaya Çalışmıştı: İkilinin 'Problem Yok' Temalı Paylaşımı Kimseye Geçmedi

Kaos devam ederken paylaşımları ve göndermeleriyle gündeme bomba gibi düşen Demet Akalın da olaya yorumsuz kalamadı.

"Seda Bakan ve Tuba Büyüküstün’ün röportajında ne görüyorsunuz?" diye sorulan bir tweete yanıt veren ünlü şarkıcı yine yaptı yapacağını ve "Seda Bakanın gözümde dahada büyümesini göruyorum😉" diyerek öne çıktı.

x.com

Akalın, başka bir kullanıcının Büyüküstün hakkındaki "Dizide de çok donuk soğuk mimiksiz biri. Sanırım gerçek hayatta daha da itici ve gıcık biri görüldüğü üzere." sözlerine de imzasını atarak ünlü oyuncuyu fena gömdü!

x.com

İlginizi Çekebilir

İddialar Doğru Çıktı: Danla Bilic 21 Yaşındaki Sevgilisi Milli Futbolcu Doğan Alemdar'la İlk Kez Görüntülendi!
Rapçi Alizade Vücuduyla Barışık Oluşunu "Bol Yağlı Tabuklu Tantuni" Diyerek Vurgulayınca Olanlar Oldu!
Wanda Nara'yla Yollarını Ayıran Mauro Icardi Çıkarmadığı Yüzüğü Olmadan Poz Paylaşınca Ortalık Yıkıldı!

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
21.07.2024

2. sezonu izlemedim yayınlandı mi bilmiyorum da.1.sezonnu izlemiştim çok sıradan abartılacak herkesin beğenisini kazanacak bisey bulamadım açıkçası.Yorumbar hep olumluydu.Bir ven miyim gercekten beğenmeyen diye düşünürken adini hatırlamadığım bir köşe yazarı benim düşüncelerimi kosesinde yamisti.

22.07.2024

Tuba narin nazik bir kız. Genelde bizim turk toplumu narin kızları sevmez. Kavgacı çirkefleri sever. Tuba orada samimiyetle bir laf etmiş. Hiç de kucukseme falan yapmamış. Ama demet alışmış çirkefliğe. Herkesi kendi gibi sanıyor. Tuba narin bir kadin huyu bu. Ve ondan Cabbar bir oyunculuk beklemek saçma. Piyasada bu süredir olmasının sebebi tamamen güzelliği demetcim. Ama kıskanma. Sen de öyle ahım şahim guzel olmasan da mankensin sonuçta. İki makyaj 3 bakimla sen de gösterişli oluyorsun kıskanıp kıskanıp saldırma herkese. Hem manken vücudun var. Hem iyi pop müzikler yaptın. Otur oturduğun yerde işte. Kadın destekçisi ol az. Ne diye her şeye muhalefet olup kıskançlıktan çatlayıp duruyorsun. Tuba'nin orda kötü niyetli olmadığı belli. Azıcık insan sarrafiysan bunu bilirsin zaten .

22.07.2024

tuba'yı da ne çok çekemeyen varmış

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ