Gaffar Okkan Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevini yaparken, beraberindeki 5 polis ile birlikte uğradığı silahlı saldırıyla şehit edilen Gaffar Okkan, şehit edildiği noktada anıldı.

Şehit Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan, polis memurları Mehmet Kamalı, Sabri Kün, Mehmet Sepetçi, Atilla Durmuş ve Sehallattin Baysoy, 24 Ocak 2001 tarihinde saldırının düzenlendiği merkez Yenişehir ilçesindeki Sehitlik Semti'nde bulunan Sezai Karakoç Caddesi'nde anıldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, polis yetkilileri ile vatandaşların katıldığı ve yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen tören, Gaffar Okkan ve şehit olan 5 polis memuru için geçtiğimiz yıl yaptırılan anıta karanfil bırakılmasının ardından şehit polis memurları için dualar okunmasıyla son buldu.

DHA

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
24.01.2016

Gaffar müdürüm ve Polislerimizin mekanlari cennet olsun. 15 sene önce pkk'ya karsi hizbullah icad edip, destekleyen zihniyet, bugün de isid'i destekliyor. Yani ibret alinmadigi icin tarih tekerrür ediyor. Burada en dikkat edilip, ders alinmasi gereken ise, bölge ahalisinin, kanun ve nizam cercevesinde vazifesini ifa eden "Devlet Adamlarina" nasil sahip ciktigidir. Sehidlerimizin cenazesine onbinlerce insan katilmis ve dogan cocuklarina Gaffar ve Okkan diye isim koymuslardir. Yani meselenin özü iste o üc kelimededir: "Adalet mülkün (devletin) temelidir"...

24.01.2016

hala gözlerim doluyor bu olayı hatırlayınca

24.01.2016

Uğur Mumcu ile birlikte saygıyla anıyorum

TÜM YORUMLARI OKU (5)