G.Saray'da Bruma ve Veysel Sevinci

Galatasaray, TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarına başladı.

Belçika’nın Royal White Stars Bruxelles takımıyla oynadığı özel maçın ardından 2 gün dinlenen Galatasaray Futbol Takımı, ezeli rakibi Fenerbahçe ile 25 Ağustos Pazartesi günü yapacağı TFF Süper Kupa karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, gruplar halinde yer hareketleri yaptıktan sonra kondisyon çalışıp, dar alanda çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekipte, tedavileri tamamlanan Bruma ile Veysel Sarı’nın antrenmanın tamamında yer aldıkları ve takımın tam kadro çalıştığı ifade edildi.

Galatasaray takımı, yarın akşam gerçekleştireceği idmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam edecek.

AMK Spor

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Doğar Doğmaz Yaşadıkları Travmaları Anlatarak Hafiften Gülümseten Kişiler
KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!