Futbolun Yıldızı Karantinaya Alındı: Cristiano Ronaldo'da Koronavirüs Şüphesi

Juventus'ta forma giyen Cristiano Ronaldo, takım arkadaşı Daniele Rugani'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) çıkmasının ardından, ziyaret için gittiği Madeira Adası'ndaki annesinin evinde kalarak, İtalya'ya dönmedi.

Ronaldo'nun takım arkadaşında koronavirüs çıkması sonucu tedbir amaçlı karantinaya alındığı aktarıldı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Sky Sports İtalia’nın haberine göre Juventus Kulübü’nün savunma oyuncusu Daniele Rugani’de corona virüsü çıkmasının ardından Ronaldo, birçok takım arkadaşı gibi, 14 gün karantinaya alındı.

Öte yandan La Liga askıya alındı.

İspanya Futbolcular Birliği'nden gelen talep üzerine gerçekleştirilen toplantı, Federasyona erteleme yönünde görüş bildirdi. İspanya Futbol Federasyonu bu talebi uygun buldu ve La Liga'da ligler bir sonraki karara kadar askıya alındı..

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
12.03.2020

Başlıkla haberin içeriği arasında hiçbir alaka yok. Editör arkadaşa Ahaber'den teklif gelir yakında.

12.03.2020

En ufak bir benzerlik dahi yok.

12.03.2020

Ahaberio oldu burası... Bu nasıl haber, kim kimi karantinaya almış belli değil.. Anası Ronaldo'ya "gitme guzum oralar virüslü, gidersen ölümü gör" demiş, Ronaldo'da "anam, garip anam seni bırakıp da gidermiyim hiç" demiş. O sırada takım arkadaşı Rugani İtalya'da karantinaya alınmış. İnsta'dan "korona bana koydu, gelmen gayri buralar kor size" demiş. Olay bu.

12.03.2020

ronaldonun annesi felç geçirdi. o nedenle portekizde. ligler askıya alınıp üstüne takım arkadaşı karantinaya alınınca ben burdayım aga geri gelmicem şimdilik demiş. bildiğim kadarıyla ronaldo karantinada değil :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ