Futbolu Bırakmak İsterken Barcelona'ya Transfer Olan Szczesny'den "Sigara" İtirazı

Barcelona, Ter Stegen'in talihsiz sakatlığı sonrası kaleyi Szczesny'e transfer etti. Polonyalı kaleci İspanyol basınına eleştiri konusu olan sigarasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

FC Barcelona'nın Polonyalı yeni kalecisi Wojciech Szczesny, Mundo Deportivo'ya verdiği özel röportajda sigara içmesinin başkalarını ilgilendirmediğini ifade etti.

Sigara kullanması nedeniyle taraftarların tepkisini toplayan Polonyalı kaleci, açıklamalarında sigara içmenin performansını etkilemediğini ve bunun tamamen özel hayatıyla ilgili olduğunu savundu.

Çocukların etkilenmemesi için çabaladığını söyleyen Szczesny, bunun kimseyi ilgilendirmediğini söylerken açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Özel hayatımda değiştirmediğim bazı şeyler var ve sigara içmem kimseyi ilgilendirmez. Bunun performansımı etkilemediğine inanıyorum ve sahada iki kat daha fazla çalışıyorum. Ayrıca, çocukların yanında sigara içmiyorum ki olumsuz bir etki bırakmasın.'

"Bazen biri ağaçların arkasından fotoğrafımı çekiyor" diyen Polonyalı kaleci baskılar yüzünden de hayatını değiştirmeyeceğini söyledi.

Wojciech Szczesny, "Eğer birileri kişisel hayatımı değiştirebileceğini düşünüyorsa, bir daha deneyin, bugüne kadar hiç işe yaramadı." dedi.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe'de Sözleşme Uzatıp Uzatmayacağı Gündem Olan Osayi Samuel'e Sevgili Engeli
UEFA Disiplin Kurulu, Nazi Sembolü Gösteren Deplasman Tribünlerine 30 Bin Euro Para Cezası Verdi!
Atakan Karazor Kadroda Yok: A Milli Takım'ın Karadağ Maçındaki 23 Kişilik Kadrosu Belli Oldu!

Popüler İçerikler

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i Katleden Semih Çelik Hakkında İlginç Detay: ‘Kukla’ Kitabından mı Esinlendi?
Gitmek İstiyor: Real Madrid'de Yedek Kulübesine Hapsolan Arda Güler'in Sabrı Taştı
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!