Sizce Kim Haklı? Futbolu ''Afyon'' Olarak Nitelendiren Jahrein'e Destek Verenler Kadar Tepki Verenler de Oldu

Sizce hangi taraf haklı?

Ahmet Sonuç bizim tanıdığımız adıyla da Jahrein bir Twitch yayıncısı.

Dünden beri gündemde olmasının sebebi ise attığı bir tweet.

Jahrein bu tweeti attı. Kendisine hak verenler de oldu karşı çıkanlar da.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

madebybaskan

kasaryazaa

mertpostif

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

mochavellli

ukarakullukcu

solehvei

ganamos

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
24.02.2020

Yerden göğe kadar haklı. Hiç itiraza falan gerek yok. Adamlar küfür etmek için futbolcuların yolunu kesiyorlar. Futbol kültüründe birinin ailesine küfür etmek alışılagelmiş bir durum. Yani unutan varsa hatırlatayım normalde birine küfür ettiğinizde o kişi yakanıza yapışır, iş cinayete kadar gidebilir. Adam küfür ediyor, futbolcu karşılık verince şaşırıyor çok ilginç.

24.02.2020

Haklı diyeceğim de adamın tek ciddi işi "oyun" olunca tıkanıyorum amk.

24.02.2020

Bir taraftan haklı, spor halkı uyutmak ve dikkat dağıtmak için kullanılıyor. Her zaman böyleydi milattan öncesinde dahi, halkı uyutmak için gladyatörleri arena da dövüştürürlerdi. Bir diğer haklı noktası korona virüsü, ekonominin kötüye gitmeye devam etmesi, yaşam zorluğu, zamlar, savaşlar, depremler ne bileyim o kadar şey varken sporun konuşulması bir taraftan doğru değil, ama bunu söyleyecek kişi de Jahrein değildir. Her şeyi de herkes söyleyemez. Siyasetle uğraşan biri, yada halktan biri, yada olaylardan ötürü yaralanmış, zora girmiş biri söyleseydi kimse cevap veremezdi. Her zaman söylerim bir şeyi söylemeden önce kendine bakman lazım. Ben Jahrein'i bu konuda destekliyorum ve bunu yazması güzel ama insanları bu konuda etkileyecek ve bu duyguyu oluşturabilecek bir insan değil. Twitterda değil de, yayınlarında üzüldüğünü gösterse daha makul kalırdı.

24.02.2020

Valla en güzel meşguliyetim oyun oynamak... akşam eve gitti mi ya cips kola netflix ya da ps4 te kuzenle fifa da kapışmak, Nathan drake ile shambalayı keşfetmek, Kratos reiz ile tanrıların mına koymak.. Çok da güzel kafamı dağıtıyor o 1-2 saat mutlu oluyorum... Futboldan zerre hoşlanmam, zerre sevmem zerre haz almam. Parasını futbola dökene bi garip bakarım ki o da bana bi garip bakar oyuna para döküyorum diye.. Kısaca futbol milletin kafasını dağıttığı biraz kendi ciddi / maddi dertlerini değilde tuttuğu takımın manevi derdini kafaya takmasıdır... O yüzden ses etmem..

TÜM YORUMLARI OKU (9)