Futbolculara Öncelik Tanınmasının Ardından Tekrar Gündeme Gelen Soru: 'Öğretmenlerin Aşısı Nerede?'

Bulundukları kalabalık ortamlardan ötürü koronavirüs tehdidine yakın olan öğretmenlere henüz aşı sırası gelmedi. Bugün futbolculara öncelik verileceğinin açıklanmasının ardından sosyal medya kullanıcıları da bir kere daha 'Öğretmenlerin aşısı nerede?' sorusunu iktidara yöneltti. 

Bakanlıktan yapılan son resmi açıklamaya göre bir ayı aşkın sürede öğretmenlerin sadece yüzde 10’u aşılanabildi. Eğitimciler, 1 milyon 259 bin okul çalışanı için aşılama sürecinin hızlanmasını istiyor.

Bazıları Daha mı Eşit? Öğretmenler, İşçiler ve Hastalar Beklerken Futbolcular Aşı Sırasına Alındı

Sürecin yavaş ilerlemesi sebebiyle gösterilen tepkilerin bir kısmı şöyle 👇

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
07.04.2021

Adamların sizinle derdi yok Başöğretmen ile derdi var o yüzden atanamıyorsunuz, aşılanmıyorsunuz. Size ilgi yok çünkü siz okuyan, bilinçli toplum yetiştiriyorsunuz. Onlar ise okumamış, tertemiz yıkanacak beyinler arıyor.

07.04.2021

Öğretmenim, öncelikli grupta değilmişim. Siyasetçilerin çocuklarının okullarındaki öğretmenler aşılanmıştır. 167b öğretmen oradandır. Buraya her fırsatta yazıyorum: geçirdiğim iki anjiyo ve kalbimin üç kapakçığındaki yetmezlik ne grip aşısına ne de covid aşısına ulaşmama yetti. Sistemde kronik hastalığı yoktur diye çıkıyor. Ben kronik hastalığım olduğu halde çalışmaya devam ediyorum. Ekmek parası için kendimi riske atıyorum. Covidden ölürsem hastalıktan öldü demeyiniz. Öldürüldü deyiniz.

07.04.2021

Adamların mottosu, amacı eğitim aşılamak değil ki, bilgisizlik aşılamak. Bu sebeple düşünmezler eğitimin herhangi bir kolunu. Oyu oralardan topluyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (6)