Futbolcu Oğuzhan Özyakup'un Sevgilisi Sosyal Medya Pozlarıyla Olay Oldu! İşte Ünlü Modelin Cesur Paylaşımları

Şimdilerde Beşiktaş’ta forma giyen milli futbolcu Oğuzhan Özyakup’un bir süredir ilişki yaşadığı model Skyler Witschge paylaşımlarıyla sosyal medyada yankı uyandırdı. Richard Witschge'nin kızı olan Skyler Witschge gönlünü babası gibi bir futbolcuya kaptırdı. Peki verdiği pozlar fazla cesur ve iddialı bulunan Skyler Witschge’in bu kadar olay yaratan paylaşımları neler? İşte o fotoğraflar…

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Oğuzhan Özyakup aradığı aşkı Hollandalı model Skyler Witschge ile buldu. Ünlü futbolcunun sevgilisinin, bir dönem Barcelona ve Ajax gibi takımlarda forma giymiş mesleştaşı Richard Witschge'nin kızı olduğu öğrenildi. Eski ilişkileriyle de gündeme gelmiş Özyakup'un model sevgilisi sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla dikkatleri üstüne topladı.

Oğuzhan Özyakup Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Milli futbolcu Oğuzhan Özyakup son olarak Melisa Aslı Pamuk ile aşk yaşamıştı. İkilinin ilişkisi evliliğin eşiğinden dönmüştü.

Beşiktaşlı milli oyuncu Oğuzhan Özyakup şimdilerde model Skyler Witschge ile yeni bir aşk yaşamaya başladı.

Oğuzhan Özyakup’un Model Sevgilisi!

Özyakup yeni sevgilisiyle olan pozunu instagram hesabından yayınladı. Özyakup'dan sonra Witschge de aynı kareyi sayfasına taşıyarak, aşkını ilan etti. Sevgilisini ziyaret için sık sık İstanbul’da bulunan Witschge’nin genellikle İngiltere ve Hollanda’da yaşadığı öğrenildi. 

Güzel model Witschge’nin Instagram’da 14 bin takipçisi bulunuyor ve paylaşımlarıyla son derece ilgi uyandırıyor. Çiçeği burnunda sevgililerin geçtiğimiz hafta İstanbul'da baş başa yemek yediği öğrenildi.

İşte İnsanların Dilinden Düşmeyen O Fotoğraflar!

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
YORUMLAR
14.10.2021

Hani olay pozlar nerede aq? İyice Mynet'e döndün Onedio.

Pasif Kullanıcı
14.10.2021

Myneti küçümseme :) ilk kurulan Tr tabanlı şirket ve hala ayaktalar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ