Futbol Adına Her Şeyin Olduğu Muhteşem Maçta Atakaş Hatayspor, Galatasaray'ı 4 Golle Geçti

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, iki kez öne geçtiği ve penaltı kaçırdığı maçta Hatayspor'a deplasmanda 4-2 mağlup oldu.

Süper Lig'in 21. haftasının son maçında Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

6 golün atıldığı, 2 penaltının çalındığı ve 1 kırmızı kartın çıktığı mücadeleyi 4-2'lik skorla Akdeniz ekibi kazandı.

Ev sahibine galibiyeti getiren goller Diouf, Kamara ve Saba (2)'dan gelirken Galatasaray'ın gollerini Emre Kılınç ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Fatih Terim'in ayrılığı sonrasında Domenec Torrent'le ilk maçına Hatayspor karşısında çıkan Galatasaray galibiyete uzanamadı.

Bu sonucun ardından Galatasaray 27 puanda kaldı. Atakaş Hatayspor ise puanını 35'e yükseltti.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR

Suraya bak ua Fenerbahceliyim galatasarayin bu haline bile uzuluyorum eskiden sampiyonluk icin kiran kirana mucadele olurdu simdi ise abidik kubidik takimlar zirve yarisinda valla cnm fenerbahcem ve gs bunu haketmedi🥲

16.01.2022

Gs Terimi kaybettiği için kafasını taşlara vuracak Burak Elmas da Gs'ye verimli olamadı eldeki kuş da dalda ki kuş da gitti. Gs'liler daha iyi bir futbolu hak ediyorlar Türkiye futbolu daha iyisini hak ediyor. Not: Fenerbahçeliyim.

17.01.2022

Meselenin Fatih TERİM olmadığını görmek için kör olmak lazım ki, maalesef yöneticiler ve taraftarlar arasında körlerden geçilmiyor... "Yaşlandı, futbolu okuyamıyor" denilen Fatih TERİM son 4 senede 2 şampiyonluk aldı. Geçen sene şampiyonluğu 2 golle kaçırdı. Bu sene, sırf Galatasaray 'ın çıkarları için genç ve tecrübesiz bir kadroyu, kariyerini ve itibarını riske atarak kabul etti. Avrupa 'da şampiyonlar ligi gibi bir gruptan namağlup çıktı. Ligdeki maçlarda ise tek sorun goldü. 90 dakika baskı kuruluyor fakat bir türlü gol bulunamıyordu. Bununda nedeni tecrübesiz oyunculardı. Einstein 'ın dediği gibi "aynı şeyleri yaparak farklı sonuç almayı sadece aptallar bekler". Aynı şekilde, her seferinde Fatih TERİM 'in gönderilip daha iyi sonuçlar alınacağı umut ediliyor. Fakat öyle olmadığı birkaç sene sonra anlaşılıp tekrar takımın başına Fatih TERİM getiriliyor. 1-2 sene şampiyonluk yaşayıp, tekrar gönderiliyor. Muhtemelen bu gidiş, maalesef son gidişi olacak...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ