Furiosa'nın Yıldız Oyuncusu Anya Taylor-Joy'dan Sette Yaşadıklarına Dair Duygu Dolu Bir İtiraf Geldi

'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' filminin başrolü Anya Taylor-Joy, filmin çekimleri sırasında ne yaşadığını ve hissettiğini bir röportajda anlattı. Gelin ünlü oyuncunun sette neler hissettiğini ifade ettiği cümlelerine hep birlikte bakalım.

Hollywood'un en gözde oyuncularından biri olan Anya Taylor-Joy, 24 Mayıs'ta vizyona girecek olan 'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

George Miller'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy'a Chris Hemsworth ve Tom Burke eşlik ediyor. Film, 2015 yapımı 'Mad Max: Fury Road' filminin hem bir devamı hem de öncesi niteliğinde ve Furiosa'nın kökenlerine odaklanıyor.

'Queen's Gambit' ve 'Dün Gece Soho'da filmleriyle adından başarıyla söz ettiren Anya Taylor-Joy, New York Times'a verdiği bir röportajda filmin çekimleri sırasında başına gelenleri anlattı.

Charlize Theron'un canlandırdığı Furiosa'nın gençliğini oynayan ünlü oyuncu yaptığı açıklamada,

'Filmin çekimleri 6.5 ay sürdü ve çekimlerde hem fiziksel hem de duygusal bir tessten geçtim. Daha önce hiç bu filmde olduğum kadar kendimi yalnız hissetmemiştim. Bu konuda çok derinlere girmek istemiyorum çünkü sette yaşadıklarım kolay anlatılır şeyler değil. Benim için her şey çok zordu. Sette yaşadıklarımı anlatmak için zamana ihtiyacım var. O yüzden bana bu soruları 20 yıl sonra tekrar sorun' dedi.

'Furiosa: Bir Mad Max Destanı' Furiosa'nın yükselişinin ilk 15 yıllık kısmını anlatıyor. İlk filmi beğenerek izleyenler bu filmi de heyecanla bekliyorlar. Siz Anya Taylor-Joy'un Furiosa rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara buyrun!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Baby Reindeer'ın Gerçek Martha'sı Fiona Harvey Netflix'ten 1 Milyon Sterlin Talep Etti!
Francis Ford Coppola'nın 'Megalopolis' Filminden Gelen Fragman İzleyenleri Büyüledi
'Furiosa: A Mad Max Saga'da Rol Alan Chris Hemsworth'ün 4 Saat Süren Makyajı Dalga Konusu Oldu!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
15.05.2024

valla genç charlize theron olarak cuk oturmuş bence güzel izlenir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ