'Fuat Avni'ye Bilgi Aktaran Mühendis Cezaevinde İntihar Etti'

FETÖ soruşturması kapsamında Kırıkkale’deki cezaevindeyken intihar ettiği belirtilen ancak kimliği açıklanmayan sanığın Twitter'da 'Fuat Avni’ hesabına bilgi aktardığı gerekçesiyle tutuklanan mühendis Burak Açıkalın olduğu ortaya çıktı.

AA, Arşiv

Açıkalın, darbe girişimi sırasında yakalanmış ve ardından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak Kırıkkale Cezaevi’ne konulmuştu.

Fuat Avni’ye bilgi sızdırdığı iddiasıyla tutuklanan Başbakanlık Uzmanı Mustafa Koçyiğit ise ifadesinde Açıkalın için şunları söylemişti:

Fuat Avni’ye Bilgi Aktardığı Gerekçesiyle Tutuklanan Koçyiğit'in İfadesinden Öne Çıkan 9 Başlık

'Selman Abi’nin verdiği talimatlar doğrultusunda İDB’de çalışan Burak isimli şahısla irtibat kurup aldığımız talimatları yerine getirmeye başladık. MİT’in İDB’ye bildirdiği 20 bin kişilik paralel yapılanmaya ilişkin listeyi de bu mühendisler aracılığıyla temin ettik. Hatırladığım kadarıyla Burak bunu bana mail olarak gönderdi.'

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR

Bu kadar intihar ve ölümleri sebep olanların sonu nasıl olacak çok merak ediyorum?

10.11.2016

intihar ? ? ?

10.11.2016

devlet bu darbeyi yapanlardan hesap soracagız diye nara atıyor dışarıda. içeride de bu konuda bilgi alınacak insanlar devlet gözetiminde ki bir yerde teker teker ölüyor hiç inandırıcı değilsiniz

TÜM YORUMLARI OKU (8)