Frikiklerin Efsane İsmi Juninho, Ronaldo'nun Yeni Teknik Direktörüne Demediğini Bırakmadı!

Eski Brezilyalı futbolcu Juninho, Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a transfer olmasından sonra takımın teknik direktörü Rudi Garcia'yı sert bir şekilde eleştirildi. Detaylar haberimizde.

Kariyerinde Lyon ve Marsilya gibi önemli takımları çalıştıran Rudi Garcia, Cristiano Ronaldo ile Al-Nassr'ta bir araya geldi.

Frikikleri ile hafızalarda yer edinen Brezilyalı Juninho ise Fransız teknik adamın Portekizli yıldıza her zaman ayrıcalık tanıyacağını iddia etti.

MaisFutebol'a konuşan Juninho, yaptığı açıklamada Rudi Garica için sert cümleler kullandı.

Eski Brezilyalı futbolcu, Rudi Garcia'nın Ronaldo'ya kahvaltı bile hazırlayacağını vurguladı ve açıklamasında şu sözlere yer verdi. ⬇️

“Garcia, yoluna çıkan hiçbir şeyi yapmaya cesaret edemez, aksine o gerekirse Cristiano'ya kahvaltı bile hazırlar. Cristiano'nun arkadaşı olmaya, yakın olmaya çalışacak ve bunun için her şeyi yapacaktır. Cristiano Ronaldo ile arkadaş olmak onun için bir rüya olacak.'

Onunla olan deneyimim korkunçtu. Futbol kariyerim boyunca tanıdığım en kötü karakter Garcia'ydı. Hiçbir şeye nasıl liderlik edeceğini bilmiyor. Başkalarına empoze ettiği korkuyla liderlik eder. Yalnızca gücü olan veya ilişkide yararlanabileceği insanlara saygı duyar.'

"Menfaatçi"

'Rudi Garcia için takımın başarısı ve soyunma odasındaki atmosfer önemli değil. Önemli olan kriz anlarında bile ilgi odağı olması... Ancak tüm aşırı soğuk insanlar gibi o da kendisinden daha büyük olanları tanır ve bundan yararlanmaya çalışır. Yani menfaatçidir. 

Cristiano Ronaldo futbol tarihinin en büyüklerinden biri, bir efsane ve Rudi bunu çok iyi biliyor.'

Juninho, Lyon'da sportif direktörlük yaparken takımın başına Rudi Garcia getirilmiş ve ikili bir dönem beraber çalışmıştı.

Bu açıklamaların ardından Cristiano Ronaldo ve Rudi Garcia arasındaki iletişimin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu.

İlginizi Çekebilir

Rota Yeniden Oluşturuluyor! Cristiano Ronaldo'nun İmza Törenindeki Gafı, Sosyal Medyada Gündem Oldu!
Cristiano Ronaldo, Transferin Ardından İlk Kez Konuştu! Neden Al-Nassr'ı Tercih Etti?

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!