Fransız Futbolcu Kylian Mbappe İsveç'te Tecavüzle Suçlanıyor

Fransız futbolcu Kylian Mbappe, sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosuna dahil edilmemişti. Milli arada verilen izin günlerini İsveç'in başkenti Stockholm'de geçiren Mbappe, tecavüz skandalıyla da gündeme geldi.

Real Madrid'de oynayan Kylian Mbappe, sakatlığı nedeniyle Fransa Milli Takımı'nın kadrosuna seçilmemişti. Yıldız futbolcu, izin günlerini İsveç'in başkenti Stockholm'de değerlendirdi.

Mbappe'nin Stockholm'deki bir mekanda tecavüz skandalına karıştığı öne sürüldü. İsveç'ten Aftonbladet'in haberine göre, polis raporu da Mbappe'nin bu olayla bağlantılı olduğunu ortaya koydu.

İsveç'te iki ayrı gazete iddiaları gündeme getirirken biri en alt mertebeden "makul şüpheli" diye isimlendirdi Fransız oyuncuyu diğeri ise şüpheli sıfatıyla haberlerine taşıdı.

Fransız oyuncu ve menajeri bu haberi yalanlarken AFP'ye yapılan açıklamada "Bu iddialar tamamen yanlış ve sorumsuzca. Bunların, bu denli büyük iddiaların bu şekilde yayılması kabul edilemez." denildi. Mbappe ise yarın PSG ile görülecek davası öncesinde "karalama" kampanyası olarak değerlendirdi.

İlginizi Çekebilir

Bir Buçuk Yıldır Kulüpsüz Kalan Beşiktaş'ın Eski Yıldızı Dele Alli İçin Transfer Müjdesi
Fenerbahçe, Galatasaray'ın Geriye Dönük Hakem Kararlarının İncelenmesi Teklifini Kabul Etti
Kenan Yıldız'ın İzlanda Maçı Performansını İtalyanlar Övgüye Boğdu

Popüler İçerikler

Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisi İçin İkinci Açıklama: "Hayırsız Sanatçılar"
Özgür Demirtaş’tan Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf Açıklaması: “Farklı Düşünüyorum”
YORUMLAR
15.10.2024

her şekilde Fransız milli takımı doğrusunu yapmış,bizimkilerin tutumu ise çok kötü, maalesef böyle konularda suclanmak bile başlı başına bir sıkıntı.Hayatin her kalan zamanlarında karşınıza çıkar.

15.10.2024

Fransa ne yapmış ki? Sakatlığı nedeniyle kadroda yokmuş zaten. Kadro dışı bırakan yok henüz.

15.10.2024

artık birlikte olacaksanız noter onaylı muvafakatname almak gerek. Böyle birinin tecavüz edip kariyerini riske atacağına inanamıyorum.

15.10.2024

Atakan için demediğini bırakmayan bakalım burada ne ötecek?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ