Fransa'ya Giden Kadın Gözyaşları İçerisinde Tatil Deneyimini Anlattı: 'Kendimi Aptal Gibi Hissediyorum'

Tek başına dünyayı gezen Angela isimli kadın, dünyayı gezdiği sırada yaşadığı deneyimleri de '@realphdfoodie' isimli sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Fransa'nın Lyon kentine gittiğinde ise yaşadığı deneyimi gözyaşları içerisinde anlattı.

Fransız iş dünyasının merkezlerinden biri olan Lyon'a giden Angela yaşadığı deneyim için 'Fransa beni ağlattı' derken, buna neden olan sebepleri de açıkladı.

Angela, Lyon'u çok beğendiğini ancak insanların çok izole olduğunu belirterek 'Yalnız yaşayanlara ya da Fransızca bilmeyenlere tavsiye etmiyorum' dedi.

Fransa'da kadınların gece dışarı çıkarken taciz ve tecavüz önlemi alma yöntemleri de geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu: 👇

Fransa'da Kadınların Gece Dışarı Eğlenmeye Çıkarken Tecavüze Uğramamak İçin Buldukları Yöntem Gündem Oldu

Almanya'da ve İtalya'da insanlarla sosyalleşmek için hiçbir sorun yaşamadığını belirten Angela, Fransa deneyimi için 'İnsanlar kendi kültürlerini bilmediğiniz için kendinizi kötü hissetmenize neden oluyor' dedi.

'Buraya gelip para harcadığım için aptal gibi hissediyorum' diyen kadının Fransa tatili deneyimini anlattığı anlar ise gündem oldu

İşte o anlar: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Endonezya'da Sabah Namazını Kıldıran İmam, Secdedeyken Vefat Etti

👇

Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı: 'Birçok Esnaf, Tüccar ve İşletmeci Bir Doktor Kadar Vergi Ödemiyor'

👇

Metro Yolculuğu Sırasında Birçok Vatandaşın Yorgun ve Uykusuz Görüntüsü Gündem Oldu

👇

Melisa Aydınalp: 'Lisede Mini Etek Giydiğim İçin Öğretmenim Tarafından Tacize Uğradım'

👇

Aydın Ünal, Canlı Yayında Ümit Özdağ İçin 'Kansız, Vatan Haini' Dedi

👇

Bir Fotoğrafçının Çektiği Azerbaycan Polisi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
08.01.2024

Fransa pismanliktir ablacım. Fransızların hadsiz kendini begenmislikleri, saçma özgüvenleri ve gecmis yüzyıllarda kalmış züppelikleri minnoş Amerikalıya ağır gelmiş. vah vah. Ama hani Fransızca, Fransa çok romantikti ahaha. Sevgili Fransızlar domuz gibi ingilizce bilmelerine rağmen tek kelime etmez, olsen bir damla su vermez. Degerli bir hayat dersi aldın artık harcadigin paralari buna sayarsın.

haber değeri olmayan gereksiz bir haber

eeee bizene tek başına Fransa'ya gitti ise aaa bakın ben ne özgür kadınım tek başına bir ülkeye gidiyorum geçen hafta bir kafin fasa gidip virüs kapmisti yoksa budami aynı dertte budavyeni modami eskiden erkekler tek başına seyahat ederlerdi gittikleri ülkede birini bulup sevgili olurlardı şimdi kadınlar yapmaya başladı eeeee

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ