Fransa, Türkiye'deki Büyükelçisini Geri Çağırdı: 'Erdoğan'ın Açıklamaları Kabul Edilemez'

Fransa, Türkiye'deki Büyükelçisi Herve Magro'yu istişarelerde bulunmak üzere ülkeye çağırdığını açıkladı.

Elysee Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron hakkında yaptığı açıklamanın kabul edilemez olduğu belirtildi.

Açıklamada, Fransa'nın Türkiye'deki Büyükelçisi Herve Magro'yu istişarelerde bulunmak üzere ülkeye çağırdığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

Erdoğan: 'Macron'un Zihinsel Tedaviye İhtiyacı Var, İkide Bir Erdoğan'la Uğraşıyor'

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
24.10.2020

Reis bizi dünyada yanlızlaştırıyor... ...... En sonunda Züğürt Ağa filmi gibi.... Köyde kimse kalmayacak... ..... 😠😡🤪

1923'den günümüze kadar hangi ülkeler Türkiye ile beraber yürüyordu ki şimdi yalnızlaşıyor ülkemiz? Lütfen Türkiye'nin veya Türk insanının gelişimi ve refahı için çaba harcayan, 80 yıldır birlikte yürüdüğümüz fakat son 18 yılda kaybettiğimiz ülkeleri sayar mısınız? Sayabileceğiniz ülkelerin Türkiye'ye yaptıklarını sayayım ben de. Geçmişe ve günümüze baktığımda sadece şunu görüyorum: Türkiye ile iyi geçindiğini söyleyen ülkeler vardı, ama hiçbir zaman Türkiye'nin gerçekten gelişmesi için elle tutulur sonuçlar verecek çabalar harcamadılar, bugün de durum aynı. Yani sadece sözler değişti, eskiden "Türkiye ile iyi geçiniyoruz" diyerek sadece kendi çıkarları için çalışıyorlardı, şimdi ise "iyi geçinemiyoruz" diyerek bunu yapıyorlar, tek fark bu bence. Tek fark sözlerinin değişmesi ise, çok önemsiz bir detay, en azından artık gerçek yüzlerini görüyoruz. Yalan söyleyip yakın görünen çıkarcılar ile birlik olmaktansa, doğru söyleyip bizden ayrı duran çıkarcılardan uzak olmak tercihimiz olmalı.

24.10.2020

Hadi herkes Reno'sunu yaksın, bunu Fransa'nın yanına bırakmayalım.

Pasif Kullanıcı
24.10.2020

amerika seçimlerinden sonra s400 yaptırımları, akdenizdeki gerginlikten dolayı ab yaptırımları, rusyanın karşısında zaten el pençeyiz, bi çin kaldı herhalde ona da uygur türklerinden saldırırsak bi de ordan yaptırım bekleriz artık. bakalım nereye tutunup çıkacaz bu bataklıktan

TÜM YORUMLARI OKU (20)