Griezmann Fransa'yı Çeyrek Finale Uçurdu

Fransa ev sahibi olduğu EURO 2016'da en iyi 8 takım arasına girmeyi başardı. İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşan Fransa 1-0 geriye düştüğü maçta Griezmann'ın arka arkaya bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. 

Horozların çeyrek finaldeki rakibi İngiltere-İzlanda maçının tur atlayanı olacak.

Maça iyi başlangıç yapan taraf İrlanda Cumhuriyeti oldu. Henüz 2. dakikada penaltı akzanan İrlanda Cumhuriyeti topun başına geçen  Robbie Brady'nin golüyle maçta 1-0 öne geçti ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda Fransa rakibi önünde büyük bir baskı kurarken 58 ve 61. dakikalarda  Antoine Griezmann'ın atığı gollerle maçta bir anda 2-1 öne geçmeyi başardı. İki golü sahibi Antoine Griezmann 5 dakika sonra da kendisine yapılan sert bir faül sonucunda Shane Duffy'nin kırmızı akrt görmesini sağladı. Maçın kalan dakikalarda da oyunun hakimiyeti tamamıyla Fransa'daydı ve Horozlar hata yapmayarak karşılaşmayı 2-1 kazanamyı başardı.

Brady, Avrupa Şampiyonası tarihinin en erken penaltı golünü attı.

Bu sonucun ardından son 8'e kalmayı başaran Fransa'nın rakibi  İngiltere-İzlanda maçının tur atlayanı olacak. Bu maçta cezalı duruma düşen N'Golo Kante    ve Adil Rami forma giyemeyecek.

Takipçilerimiz maç öncesinde Fransa'yı favori olarak göstermişti

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tribünden;

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Nisan Ayı Enflasyonu Açıklandı: TÜİK TÜFE Yüzde 70'in Altında Kaldı!
YORUMLAR
26.06.2016

Günün en üzen olaylarından beri keşke platini denen adamın sahtekarlığı ile turnuvayı alan fransa elenseydi! İnşallah çeyrek finalin ilerisini göremezler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ