Fransa'da Yunan Ortodoks Kilisesinde Saldırı Düzenlendi: Rahip Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı

Fransa'nın Lyon kentinde Ortodoks bir rahibe silahlı saldırı düzenlendi. Rahip saldırıda ağır şekilde yaralandı.

Fransa'nın Lyon kentindeki 7. Bölgede bulunan Kentin Saint-Lazare Caddesi üzerindeki Rum Ortodoks Kilisesi'nde bir rahip kimliği belirsiz bir kişi tarafından vuruldu.

Hayati tehlikesi var

Olay yerine çok sayıda güvenlik gücü sevk edilirken, yaralı rahip hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, rahibin saldırıda ağır şekilde yaralandığını ve hayati tehlikesinin bulunduğunu aktardı.

Görgü tanıkları, rahibin kiliseyi kapattığı sırada bir kişinin yanına yaklaşarak iki el ateş ettiğini ifade etti.

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
31.10.2020

provoke yapmak ıçın sahte saldırı çıkartıyorlar . sadece ıkız kuleler saldırısı sayesınde 3 mılyondan fazla musluman katledildi. sadece tunuslu genç kendını yaktı dıye arap baharı oldu 20 mılyon ınsan savaştan etkılendı değıl mı?

31.10.2020

Yav tamam hadi bunlar provakasyon hadi bunlar düzmece ulan onlarca yıldır kendi dininden insanların kafasını kesenler, ülkelerini yakanlar, şu ülkede bile bıraksak ırzımıza geçecek olanlar ateşe mi tapıyor? 3 ilahi dine inananlar da daha kitaplarındaki ilk cümleler olan Oku-Sev-Yaşat'a uymuyor zaten de sanki bu olanlar ilk kez oluyormuş gibi de safa oynamayı bırakın artık.

01.11.2020

ve o soru sorulur ; kuranda kardeşinin kafasını Allahın adıyla kesmek varmı ? islamda terör olsa bunca yıldır ateist olarak nasıl hayattasın ? siz devam edin inanmaya işinize geliyor nasil olsa

01.11.2020

Olay yine bir masumun canına oldu ve durum şu şekilde gelişti görmek istemediğiniz taraf...Son 30 senede savaşlarda ölen müslüman sayısı 15 milyon civarında ve yerinden yurdundan olanları da göz ardı ederseniz ki seversiniz..Sayıyı arttırabiliriz. Masum bir insanın ölmesi ,ülkelerine vahşetle saldıran bu yamyam ülke liderlerinin kirlettikleri coğrafyalar öldürdükleri çocuklar yüzünden olmasın . Sorunu hala din zannedecek kadar ahiret inancınızın olmasıda entersan. Dünyevi şeyler için verilen savaşa hala din gözüyle bakıyorlar coğrafyalar tam tersi olsaydı ve başka bir din olsaydı o ekonomik gereksinimler için yine bir kitlesel ortak değer bahane edilip sahne kurulacaktı. Öyle bir düzen oluşturmuşlar ki yıllardır ülkeleri bombalanan müslümanlar ölmeyi haketmiş gibi düşünebiliyorsunuz. Masum rahipten 100 binlercesi bu coğrafyalarda katledildi!

01.11.2020

maksat o. müslümanlar terörist oluyor. eğer müslümanlar öldürülirse teröristler öldürülmüş oluyor. bi kitap okudum (olasılıksız) "ajan, MOSSAD'a (israil) filistinli teröristlerin yerini bildirdi" israil filistin topraklarına giriyor čoluk çocuğu katlediyor. terörist filistinliler he? burda ilam terördir diye bağıran insan formundaki islamfobik şahıslar hiç bunlardan bahsetmez

TÜM YORUMLARI OKU (9)