Fransa'da Saldırganın Öldürüldüğü Çatışma Anları Amatör Kamerada

Fransa'nın Nice şehrinde 84 kişinin ölümüyle sonuçlanan kamyon saldırısında, kamyonu süren saldırganın polis tarafından öldürüldüğü çatışma bir amatör kamera tarafından görüntülendi.

Fransa'da Terör Saldırısı: 84 Ölü, 52'si Ağır 202 Yaralı

Video:

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
15.07.2016

Peki neden Fransa ve Türkiye? Niye İsrail, Almanya, Rusya veya Kenya, ne bileyim, Bangladeş değil de Türkiye ve Fransa? İngiltere ile Fransa'nın arasındaki fark ne? Bu soruyu sorun kendinize ve makul cevaplar geldikçe terörün sebebi ortaya çıkacaktır.

Bana gore ISID dunyanin her yerinde eylem yapmak ister. Fransa ve Turkiye'de cok gucluler ve bu yuzden bu iki ulkede eylemlerini kolayca yapabiliyorlar. Paris'in banliyolari hep terorist olmasa da terore kolayca yonlendirilebilecek ofkeli genc kayniyor. Ayni durum bizim metropollerimiz icin de gecerli. Mesela Gaziantep'de bildigin ISID mahallesi var. Bazi seyleri cok derin dusunmek insani yanlis yerlere yonlendirebilir.

15.07.2016

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersen, o yılan bir gün gelir seni ısırır.

15.07.2016

adami neden oldururler anlamam. canli ele gecireceksin her gun guzel guzel besleyip canli tutacaksin. tabi canli gecirdigi hergunu burnundan fitil fitil getireceksin. dunyanin kac bucak oldugunu anlayacak. simdi geberdi gitti. bu sans bir daha zor gelir.

15.07.2016

Eminim ki polisler de saldırganı canlı ele geçirip ona hayatı dar etmek ister ancak çatışma esnasında 1 kişi bile hayatını kaybetse ya da yaralansa bunun hesabını polisten sorarlar. O yüzden işi olabildiğince çabuk halletmeleri gerekir.

TÜM YORUMLARI OKU (5)