Fransa'da Ramazan'da Alkol Satılmasına Kızıp Marketi Birbirine Katan Genç

İsmi bilinmeyen Müslüman genç, Ramazan'da alkol satışının devam etmesine kızarak marketi birbirine katıyor. Fransa'da gerçekleşen o olay anları...

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR

Keşke biri dövseydi ne sevinirdim.Fransa'da yaşayacaksın alkol satılıyor diye ortalığı yakacaksın.Çomarlıkta son nokta.Hayır bu tipler madem bu kadar dinlerine düşkün neden bu ülkelerde yaşıyor.Umarım Fransa sınır dışı eder.

28.05.2017

Ramazanda içki satılıyor diye sinirlendiğin marketi dağıtmak yerine siktir git başka marketten alışveriş yap

28.05.2017

Hatta siktir git arabistanda yaşa.senin gibi çomarın fransa'da ne işi var.

Bu yabancilar orta dogululari iyi cekiyor vallaha billaha, ben boyle gelismis bir devletin yetkilisi olsam, bu hareketi yapmayi birakin, aklindan gecireni bile vatandasliktan cikarir, ulkeye giris yasagi koyar postalardim. Kendince bir duzen kurmussun, hersey iyi gidiyor, halk mutlu, sonra aptalin biri gelsin musluman bile olmayan ulkende ramazanda alkol satiliyor diye protesto yapsin. Orda dogma bile olsa kokleri belli ki gocmen, ulke zor zamaninda sana kapi acmis (her ne kadar tartismali olsa da bu bir gercektir) vatandas yapmis, bir fransizla ayni haklari vermis, sen ulkeye siciyorsun, kusura bakma ama bu apacik NANKORLUKTUR!

Simdi gelip de hic onlar zamaninda afrikayi somurdu hebele hubele yazmayin, somurulmenin sorumlusu biraz da somurulenlerde, avrupada da oyunlar oynandi, yugoslavya parcalandi mesela keza SSCB'de oyle, ama parcalamaktan baska bir sey yapamadilar, somuremediler. Orta dogudaki insanlari daha kolay birbirine dusurebildikleri icin din deyip agizlarindaki ekmegi alabildikleri icin ortadogu su an boyle, halklar akilli olsaydi ulkesini satan adamlari basa getirmeseydi, ordusunu guclu tutsaydi, bunlar hic olmayacakti emin olun. Para ve cikar her zaman onde gelir bu insanlar icin, miras icin babalarini bile keserler ki tanimadigi adama neler yaparlar.

TÜM YORUMLARI OKU (79)