Fransa'da Cumhurbaşkanı Aday Adayı Zemmour, Röportaj Sırasında Başörtülü Kadının Başını Açtırdı

İslam düşmanı olarak bilinen ve Fransa’da cumhurbaşkanı aday adayı olan Eric Zemmour, sokakta röportaj yaptırdığı sırada bir kadının başörtüsünü açtırdı.

Canlı yayında Boukris’e başörtüsünü çıkarması ve laikliğe uyması gerektiğini söyleyen Zemmour, Boukris’in “Kravatını çıkar, o zaman başımı açarım” demesi üzerine canlı yayında kravatını çıkardı.

Bunun üzerine başörtüsünü çıkaran Boukris’e Zemmour, “İşte şimdi laikliğe uydunuz” dedi.

Kanala başörtüsü ile çıkan Boukris, “Başımı aslında bu yılın başından beri örtüyorum, inancıma uymayı deniyorum. Ayrıca kanalın bağlı olduğu Bollore grubunda çalışmayı çok önceden bırakmıştım” ifadelerini kullandı.

Eric Zemmour’un 2022 yılında Fransa’da gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmayı düşündüğü ve bu sebeple hazırlık yaptığı biliniyor.

Kaynak: Sputnik

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
27.10.2021

fransızlarda akıl varsa başörtülülere acımazlar. ayazda kalmış köpek gibi acıdık bunlara halimize bak. beğenmiyorsan çek git diyorlar:D

27.10.2021

Sen fransızlardan bile daha aşağılıksın tüh senin saygı anlayışına

27.10.2021

Yapılan yanlış.Ben Deistim.Laiklik de bu değildir.Bu şahıs kendi ırkçılığını laiklikle maskelemeye çalışıyor.Laiklik devletin tüm inanç gruplarına karşı tarafsız olmasıdır.İnançlılara baskı yapmak değildir.

28.10.2021

Ben de aynı dilim içindeyim seninle hocam inanç ve düşünce olarak yalnız yine de bir şerh var o düşüncelerimin ortasına düştüğüm ve beni huzursuz eden . Maskelemekten bahsettin ya ... Mesele benim de rahatsız olduğum şey şu ; Bir insanın dini bir görünüme sahip olmasıyla çevresine göre ister istemez onun gibi inancını yansıtmayan insanlara kıyasla daha doğrusu , başkalarının bakış açıları yönünden daha doğru , dürüst hani sanki mübarekmiş gibi kabul edilebilmesi gerçeği . Hani şu kravatlıdan zarar gelir, şu ve şu gençler bu bokları yer ama bu cübbeli veya kapalı kimse yemez gibi görünmesi durumu var ya işte bütün sorun burada.

27.10.2021

Yetmez, daha da saçmalayın...

TÜM YORUMLARI OKU (28)