Frank Gallagher ve Ailesi 8. Sezonuyla Geliyor! Shameless'ın Yeni Sezon Tarihi Açıklandı

Kısa bir süre önce Türkiye uyarlamasıyla gündeme gelen Shameless, 8. sezonunu 5 Kasım'da başlayacağını duyurdu. Gallagher ailesini izlemelere doyamayacağımız yeni sezonu 12 bölümden oluşacak.

Yerli Shameless'ın yayınlanan ilk tanıtımı için de sizleri böyle alalım:

Yerli Shameless 'Bizim Hikâye'den Yayınlanan İlk Fragmana 'Fiona' da Tepkisiz Kalmadı!

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
10.08.2017

Bir yılda 12 bölüm çok az, yada 1 yılda 2 sezon yapsalardı iyiydi, bu bir game of thrones değil, dizi özel sahnelerde çekilmiyor, özel efektler yok, neden bu kadar az bölüm koyuyorlar anlamıyorum? Bütün bölümler hazır dağınık bulunmuş evlerde çekiliyor, yarısından fazlası dialog daha fazla bölüm çekebilmeleri gerekirdi, en az 30 bölüm, o kadar malzeme vardı, hiç birini kullanmadılar, hatta dizinin izlenebilirliğini de çok daha fazla artırıcak malzemeler vardı, ya senarist malzemeleri kullanıp yazmaya üşendi yada göremeyecek kadar aptaldı, yada yönetmen yapımcı teembeldi, gerçekten böyle güzel dizilerde malzemeleri kullanmamalarına çok üzülüyorum, izleyicide daha fazla bölüm göremediği ve malzemeler kullanılmadığı için çok üzülüyor. Ayrıca çok fazla gereksiz sahne vardı mesela liple o çekik gözlü kızla, fionanın kırıklarıyla edebiyatları, frank''in edebiyatları, debbie' nin aşırı çocuksuluğu hatta bu yüzden 2. sezon bence vasattı, debbie,debbie,debbie, yetişkin dizide küçük bir kızın çocukluğu,çocuksuluğu neden o kadar fazla gösterilir ki anlamadım. Saçmalığa gel ilk debbie'yi göster 2-3 dk. sonra o bu çakışsın, saçmalık. Fiona robbie ile çakışırken abisiyle evlenip robbie'den hamile kalsaydı ve doğursaydı harika olurdu, mickey den en az 30 bölüm çıkardı, carlla ilgili sahneler ilk sezonda çok daha yaratıcı olabilirdi, liam'ı görmekten artık kusucaktım keşke diziye hiç eklenmeseydi, çok gereksizdi, seyirciyi kusturucak kadar. Lip te gerçekten çok sıkıcıydı onun o kendini beğenmiş atarlı giderli ergen halinden tiksinmiştim artık, monicayı hiç göremedik keşke daha fazla görebilseydik ve onun ilk sezondaki lezbiyen arkadaşından carl ile yeni bir evde tek başına bölümü çekilebilirdi.

10.08.2017

yarısından fazlası dialog ? :) bu kadar güzel bir dizi yaratmak için yazılan bu güzel diyaloglar game of thrones ta yapılan makyaj , özel effect , kıyafetler o bu şu işler kadar vakit almıyor olabilir ama diziyi bu kadar güzel yapan o diyaloglar senin gibilerin bölüm sayısı çok az 30 bölüm olsun gibi istekleri yüzünden 30 bölüm olsa sakız gibi uzasa dizinin bi manası kalmasa daha mı iyi olur ?

Pasif Kullanıcı
10.08.2017

Uyarlama saçmalığından sonra bu haber ilaç gibi geldi.

10.08.2017

bugün daha güzel bir haber almadım

TÜM YORUMLARI OKU (14)