Reytinglere Yenik Düştü: FOX TV'nin Fenomen Dizisi Sezon Sonu Final Yapacak!

Televizyonun en başarılı kanallarından biri olan FOX, bu sezon birbirinden güzel yapımlara imza attı. Geniş bir izleyici kitlesi elde eden bu diziler, her hafta reyting mücadelesi veriyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre FOX TV'nin sevilen dizilerinden biri için final kararı alındı.

Televizyondaki pek çok kanal, bu sezon birbirinden başarılı yapımlara imza atarken yeni sezon için de hazırlıklar yapıyor.

En çok izlenen kanallardan biri olan FOX TV'de Adım Farah, Gülcemal, Yasak Elma, Tetikçinin Oğlu, EGO gibi pek çok dizi yayınlanıyor.

Bu yapımlar arasında reyting savaşı yaşanırken ekranların fenomen dizisi Yasak Elma için final kararı alındığı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz👇

Ekranlara Nokta Koyuyor: 6 Sezondur Devam Eden Yasak Elma Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre FOX, şimdi de Pastel yapım imzalı Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi için final kararı aldı.

Başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un bulunduğu dizi, son zamanlarda sette yaşanan kriz haberleriyle gündeme geliyordu.

Her pazar akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelen EGO, 13.bölümünde ekranlara veda edecek.

İlginizi çekebilir;

EGO Setinde Kriz mi Var? Oyuncu Alperen Duymaz'ın Sete Çıkmadığı İddia Edildi
Erkeğe Güven Olmaz (EGO) Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir? EGO Gerçek Hikaye mi, Nerede Çekiliyor?
EGO Dizisinin Tuncay'ı Ahmet Kayakesen'in Eski Sevgilisinin Kim Olduğuna İnanamayacaksınız

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR

yalı çapkını ne zaman final yapacak

Hepsi bir birinden berbat diziler bunları izleye izleye bu hale geldik sadece Fox değil bütün kanallar aynı b.. o kadar aptal gereksiz diziler doldu ki millet entrika ve gereksiz işler peşine düştü!ülkenin halini gören yok çevremde ne kadar bu aptal dizileri izleyen varsa hepsi (20yıldır iktidar olan)malum partili akıllarını kiraya vermişler!Galiba bilinçli olarak yapılıyor izleyip izleyip kendilerinden geçsinler ekonomiyi ülkeyi düşünen kalmasın istiyorlar bilemedim bence izlenecek türk dizisi yok hepsi taraflı yanlı saçma sapan hatta (bazıları)siyasi msj veriyor(en tarafsız olması gereken bile) geriside zaten kimin eli kimin cebinde modunda tek derdimiz kimin kimi nerde nasıl şey yaptığıydı zaten bu diziler kaldırılsın hatta TV'ye saat sınırı getirilsin herşey çok değişir insanlar okumaya düşünmeye başlar işte o zaman gerçekten ilerleriz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ