FOX TV ile TV8 Birbirine Girdi! Acun Ilıcalı ve Zuhal Topal Arasında Süren 'Yemekteyiz' Davasında Kavga Büyüyor

Koşun kavga var! Hem de en ateşlisinden! 😱

Acun Ilıcalı geçtiğimiz aylarda Zuhal Topal'la Sofrada programına dava açmıştı, yani FOX TV'ye.

Bunun sebebiyse Zuhal Topal'ın programının TV8'de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasıyla aynı olduğunu, formatı kendilerinden çaldığını söylemesiydi.

Ve böylelikle iyice ateşlenen olay karşısında Zuhal Topal ve FOX TV de karşı atağa geçti.

Bu ikili sosyal medyadan sürekli birbirlerine laf sokarken, bir gelişme daha yaşandı.

Acun Ilıcalı artık nasıl kızdıysa, TV8'den kamuoyuna duyuru yaptı... Reklam arasında verdiği videosuyla herkesi şok etti!

"Televizyon Dünyasındaki Büyük FİKİR HIRSIZLIĞI! | Yemekteyiz" başlığı altında verdiği bu video izleyenleri de şaşırttı haliyle.

Bunun karşılığı da gecikmedi pek tabii!

Onlar da verdi veriştirdi!

Acun Ilıcalı'nın herkesi şaşırtan kamuoyu duyurusunun ardından verdikleri yanıtla 'formatımız özgündür' dediler...

Bakalım, gelişmeleri merakla takip ediyoruz!

Daha neler olacak kim bilir?

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
12.12.2019

Bi yemek yarışması nasıl farklı olabilir ki benzemesi doğal değil mi? Acun firardayı çekerken gittiği ülkelerin tv lerinde görüğü programları kopyalayıp kendi kanalında yayınlayan bi adam için başkalarını fikir hırsızlığıyla suçlamak biraz yersiz değil mi?

12.12.2019

Yemekteyiz zaten yıllardır yapılan bir program, ilk kez TV8'de çıkmadı ki orjinal olsun. Ayrıca konseptleri de farklı. Reytingler azalınca Acun saçmalamış artık.

12.12.2019

ne alkası var konuyu blmiyosun belli ki. bu bir format ve tv8 satın almış format haklarını dha önceden show tv dedir simdi tv8 de. fox da ben baska bi format aynısı deil ben baska biyerden satın aldım diyo. ama format aynısı. sdce kayınvalideleri sokarak format değişmez acunda bnu savunuyo adamın para vererek aldıgı şeyi çalarsan suclanırsın. hicbişey bilmeden yorum yapmak ne scma yemekteyz türkiyede icat edilmedi format satan sirketler tarafndan türkiyedeki kanallara satıldı sırayla şuanda acunda.

12.12.2019

Fox'un yerinde olsam -eğer program formatı için para da ödemişsem- Acun denen zibidiye "çaldılar." sözü yüzünden dâvâ açarım ki eski karısının nafakasını benden çıkarmaya çalışmasın.. Acun gibi kırmızılı mavili, korunmalı elemeli ve neredeyse hepsi birbirinin aynısı olan konseptleri farklı format süsü verip izleyiciye kakalayan biri için fazla küstahça bir tavır olmuş bu..

TÜM YORUMLARI OKU (28)