Fotoğraflarla Çok Sayıda Gözaltının Olduğu ‘Geçit Verilmeyen’ Onur Yürüyüşü…

Valiliğin bir gün öncesinden izin vermediğini duyurduğu bu yılki Onur Yürüyüşü için Taksim’de toplananlara polis müdahale etti. Son bilgilere göre, AP kameramanı Bram Janssen'in de aralarında bulunduğu 35 kişiyi gözaltına aldı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Onur Yürüyüşü’nden geriye müdahale fotoğrafları kaldı.

Valilik yürüyüşe izin vermeyeceğini duyurmuştu 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Biz de yaşanan olaylardan kareleri sizler için derledik...

Reuters

Reuters

DHA

Reuters

AFP

Foto: Serdar Ocaksönmez

DHA

Foto: Serdar Ocaksönmez

DHA

Reuters

EPA

Reuters

Reuters

EPA

Reuters

EPA

Reuters

Reuters

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
26.06.2017

Ona buna ibne top gibi yakistirmalar yapıp, çocuklari bir de üstüne hemcinsleri cocuklari istismar edenlere, her türlü hayvana hallenip bulduğu herhangi bir eşyaya kerkinenlere, bulduğu her canlı cansız deliğe sokmaya çalışanlara bu kadar tepki göstermeyen siz iki yüzlü mahluklar evet acaba siz ne oluyorsunuz o zaman.

26.06.2017

Hetero bir birey olarak,bu insanların istediği gibi saygı görerek yaşamasını istiyorum. Kapalı,açık,eşcinsel veya değil herkes bu ülkenin bir parçası ise saygı duyacaksınız. Sevmiyor musunuz kardeşim tamam ama içinde sakla sevmediğini tükürükler saçarak hayvan gibi davranma! İnsanların cinsel yönelimlerinden sanane ayrıca! Toplum düzenini bozacak bir şey mi yapıyorlar,kendi hallerinde yaşıyorlar rahat bırakın şu insanları...

26.06.2017

Kadın cinayetlerine,çocuk tecavüzcülerine göz yumup,komik cezalar veren devlet;kimseye zararı olmayan eşcinsellerin yürüyüş yapmasından rahatsız oluyor,sebep:ahlak bozulur. Küçük düşürdüğünüz insanlar sizden daha namusludur eminim... bu ülkede 'bir kereden bir şey olmaz' diyen bir bakan var hatırlatırım..

TÜM YORUMLARI OKU (179)