Fotoğraf Sanatçısı Sahibine Çıktığı Gezilerde Eşlik Eden Yetenekli Köpek Maddie

'' Maddie on Things '' projesiyle ünlenen yetenekli köpek Maddie, sahibi Theron Humphrey ile Tüm Amerika' yı dolaşarak yeni arkadaşlar aradı. Maddie' nin üne kavuşmasını sağlayan yeteneği ise nesnelerin üzerinde dengede kalabilmesi. İster inanın ister inanmayın ama Maddie ve sahibi çıktıkları Amerika maceralarında çoğunlukla motorla seyahat ettiler, üstelik Maddie bu yolculukların tamamında, Theon' un motoruna bağlı duran bir sepetin içindeydi. Humprey' in söylediğine göre bu yolculukların amacı motor tutkunu olan 25 kadının birbirinden ilginç, benzersiz hikayelerini fotoğraflamaktı. Gelin Theon ve Maddie' nin oldukça keyifli, harita üzerindeki minik noktalara doğru yol aldığı bu macerasını daha yakından görüp sevimli köpeğimizle tanışalım.

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
19.05.2015

emeğine salık editör hanım. )))) ama içimden "keşke bu galeriyi Diazepam yapsaydıda komik yorumlarıyla renk katardı" diye geçirmedim degil. fotoğraflar buna uygun çünki))))))))

18.05.2015

nası tatlısın sen! <3

18.05.2015

Köpeğin tatlılığına, fotoğraflara manzaralara hiçbir lafım yok çok ciciler ama gel gör ki motor taşıtı dışında kalan hemen hemen her aracı gördüm o.0 elbet etmişlerdir de bari bir kaç tane de motorlu fotoğraf koyaydında bende gıcık kapmasaydım...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ