Fotoğraf Çektirirken Düşerek Hayatını Kaybeden Adamın Düştüğü Yerden Kızı da Düştü

Halil Dağ isimli adam 1 Ocak'ta arkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlamak için çıktığı Şanlıurfa Kalesi'nde fotoğraf çektirmek isterken hayatını kaybetmişti. Ayağı kayarak yuvarlanan adamın hayatını kaybetmesi ülkede gündem olmuştu. Şimdi ise Halil Dağ’ın 16 yaşındaki kızı S.D. de babasının düştüğü yeri görmek isterken kaleden düştü.

Yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlanarak aşağı düşen S.D., Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlilerince olay yerine çağrılan ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

S.D.'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.03.2018

yaa.(( Umarım durumu iyidir.(( O annenin durumunu düşünemiyorum.Allah sabır versin.(

07.03.2018

Ne vicdansız insanlar var. Şu aşağıdaki yorumlara bak.

Belli ki adam doğum gününün heyecanıyla güzel bir anı olması düşüncesiyle ve o anları ölümsüzleştirmek adına neşeli bir hareket yapmak istemiş kamera karşısında. Ama kıyısındaki ölümü hesap edememiş. Gerçekten ihmallerle dolu çok üzücü bir durum. Adamında hatası olabilir bir başkasınında ama o ailenin babası artık yok. Kızının içinde bulunduğu ruh halini hiç düşünmeden empatiden yoksun ruhsuz insanların aşağıdaki yorumlarını okuyunca cidden umudumu kaybediyorum ya. Ohh olsun dercesine böylesine içindeki pisliği, adiliği kusan insanlarla bir arada yaşamak çok üzücü..

TÜM YORUMLARI OKU (20)