Fortnite Tutkunu Twitch Yayıncısı Nine Nasibini Aldığı Toksikliği Anlattı

76 yaşındaki Fortnite tutkunu ve yayınlarıyla binlerce kişiye ulaşan sevilen Twitch yayıncısı Cath Bowie Twitch ve genel olarak insanların toksikliği sebebiyle yaşadıklarını anlattı.

Kaynak

Gelin sizi en yaşlı Fortnite oyuncusuyla tanıştıralım! Kendisi ayrıca başarılı da bir yayıncı.

Torunu kendisini Fortnite ile tanıştırdıktan sonra oyunun adeta bağımlısı olan 76 yaşındaki Cath Bowie, veya izleyicilerinin onu tanıdığı şekliyle GrumpyGran1948 Twitch'te 20 bine yakın aboneye sahip.

Hem başarılı bir Fortnite oyuncusu, hem de sevilen bir yayıncı olan Cath dahi Twitch'teki toksik kitleden nasibini almış.

The Independent'a konuşan Cath Twitch'te neler yaşadığını anlattı. En başından beri kendisine bazı toksik davranışlar yönelten kişilerin olduğunu söyleyen Cath neyse ki yayın sohbetini denetleyecek bir moderatör ekibi kurarak bunlardan bir nebze de olsa kurtulmayı başarmış.

Maruz kaldığı toksik davranışlar haricinde kendisi hem yayınlarından hem de kitlesinden memnun. Bunun yanında yayıncı olmak isteyen yaşlı kişilere de bazı tavsiyelerde bulunuyor.

“Birbirini tanımayan insanlar bana katıldı ve şimdi ben yayınımı bitirdikten sonra ya da daha önce birlikte oynuyorlar. Harikalar, topluluğuma bayılıyorum” diyerek topluluğunu ne kadar önemsediğinden bahseden Cath yaşlı oyunculara ise Sadece devam edin. Yaşınızı unutun. Sadece devam edin ve eğlenin. Benim aldığım keyfe bakın.” diyerek sesleniyor.

İlginizi Çekebilir

Oyun Sektörüne Hızlı Giren Netflix AAA Oyun Stüdyosunu Kapattı
Epic Games Cadılar Bayramı İndirimlerinde 10 TL Altına Oyun Önerileri
Steam Türkiye'de Haftanın En Çok Satanları: Ücretsiz MMORPG'ye Fena Yükseldik!

Popüler İçerikler

Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
Mauro Icardi ile Barışan Wanda Nara'dan Çok Konuşulacak Üstsüz Poz!
İlk "FETÖ" Diyen Defne Joy Foster Olmuştu: Ünlü İsmin Melih Gökçek'le Tartışması Tekrar Gündem Oldu