Flu TV'nin Patronu Canikligil'in İşveren Nefretine Yönelik Değerlendirmesi Sınıf Çatışmasına Dönüştü

Flu TV'nin kurucusu yönetmen İlker Canikligil'in patronlukla imtihanı bitmiyor. Verdiği maaşlardan çok yaptığı yorumlarla gündemde kanal ünlü isim, patron nefretine yönelik tespiti sonrası sınıf çatışması körüklendi.

Flu TV'nin kurucusu İlker Canikligil şirketinde ödenen maaşlara yönelik bir paylaşım yapmıştı. Paylaşıma yapılan bir yoruma verdiği cevap ise gündem olmuştu.

16 Bin Lira Maaş Veren Youtube Patronu "Benim Problemim Değil" Deyince Linç Yüklendi!

Canikligil, yourm sonrası yapılan "sosyal medya lincine" de yine ilginç bir paylaşımla cevap verdi.

twitter.com

Genel olarak patronlarin ve sirketlerin MUTLAK KOTU olduguna inanan bir suru insan var gordugum kadariyla. Bu sacma bir fikir. Iyi geceler.

Bu paylaşım da maaşların ardından yine ilgi çekti.

Ancak konunun muhatapları "Spartaküs" misali savaşınca

Ortaya işçi-patron sınıf çatışması çıktı.

İşte o yorumlar.

👇

👇

👇

Sizce Canikligil haklı mı?

Patronlar iyi midir?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

En Çok Beyaz Yakayı Etkiliyor: Geçinemeyen ve İş Bulamayan Çalışanların Sessiz İstifası Bitmiyor!
Kahveler Yemen'den mi Geldi? Kahve ve Tatlı Hesabı Yüklü Gelince Yorumlar Bilete Dahil Oldu
'Kıdem Tazminatı Kalkıyor' İddiası OVP ile Gündemde: Cübbeli Hoca 'Kıdem Tazminatı Caiz mi?' Açıkladı

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
09.09.2023

Türkiye'de her şey olur ama sınıf çatışması olmaz. Çünkü Türklerde sınıf bilinci yoktur. Normalde kapitalizmin anasını ağlattığı işçi, emekçi, köylünün sağla ne işi olur.. Ama bizde bu sınıfların ekseriyeti sağcıdır. Türk siyasetinde din temel belirleyicidir. Din, vatan millet vesair.. Türk sağının elinden din, vatan, millet, ezan, bayrak, beka kavramlarını alın insan refahına, kent estetiğine, sanata, topluma dair söyleyebilecekleri hiç bir şey yoktur. Türk solunun burada büyük hatası geçmişte Türk sağının istismar edegeldiği dini ve milli kavramlarla kavga edip durmuş olmasıdır ve bu durum sağın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey olmamıştır.. Maalesef.. Gelinen noktada AKP hükümetini bu milletin başına solun siyaseti tebelleş etmiştir. Bugün temsil ettiği değerler itibarı ile CHP'nin solla bir alakası kalmamıştır. Türkiye'de tek bir sol parti vardır o da Türkiye İşçi partisidir.

09.09.2023

iyi bir insan olmak ayrı bir şey, iyi/adil bir yönetici olmak ayrı bir şey. misal 5 yıl tecrübeli birine asgari ücret veya bir miktar üzerini veriyorsanız bu sizin emek hırsızı olduğunuzu gösterir, çünkü işi hiç bilmeyen birini aldığınızda bile zaten asgari ğğcret vereceksiniz, bu bahsi geçen şey emek hırsızlığıdır. aynı şekilde ayda 180 mesai saati ücreti olarak belirlenen rakam olan 11402 tl yi ayda 200 saat çalışana vermek daha da büyük emek hırsızlığıdır

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ