Flörtüne Ayrılık Mesajı Atan Kadının Sıraladığı Nedenler Tartışma Yarattı!

Bir kadın kullanıcı sevgilisiyle yaptığı ayrılık konuşmasını yayınladı. Kadının sıraladığı ayrılık nedenleri ise tartışma yarattı.

Bir insandan etkilenip flört etmeye ya da ilişki yaşamaya başlarız ve süreç içerisinde aslında karşımızdaki insanı daha iyi tanırız. Bu tanıma aşamasında da "Bu kişiyle yapabilir miyiz?" sorusu hep aklımızın köşesinde yer alır.

Her insanın ilişki yaşayacağı insanda aradığı kriterler başkadır. Bunlara bakarak kimisiyle yola devam ederiz kimisiyle de bitirmek zorunda kalırız. İlişkiyi sonlandıracağımız kişiye kalp kırmamak için ya gerçek nedenlerini söylemeyiz ya da açık bir şekilde dile getiririz. Ayrılık nedenleri de tartışmalıdır çünkü özneldir.

Twitter'da da bir kadın flörtüyle yaşadığı bir ayrılık mesajlaşmasını paylaştı.

Mesajda kadın kullanıcı, üniversite mezunu ve bir mesleği olmadığı için kendisiyle yapamayacağını yazdı.

Kadının bu ayrılma nedeni de haliyle tartışma yarattı.

Kendisini eleştirenlere de bu açıklamayı yaptı. Sizce bu bir ayrılık nedeni mi? Kadın kullanıcı haklı mı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Düğününe 3 Gün Kala Organizasyon Şirketi Tarafından Dolandırıldığını İddia Eden Kadın
Hamile Kadınların İç Organlarının Nasıl Yer Değiştirdiğini Gösteren Video Hayrete Düşürdü!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
YORUMLAR
12.03.2024

ev seçerken, araba seçerken, telefon seçerken bile bir çok kriteri olan insanların, hayatını paylaşacağı insan için de kriterleri olmasını yadırgamak çok komik. kişi bunu açıkça söylemeseydi karşı taraf sürekli salça olacaktı belki ancak biraz fazla mı açık olmuş, anlaşabileceğimizi düşünmüyorum da denemez miydi bilemiyorum. karşı tarafın yaklaşımı nasıldı bilmeden iki satır okuyup yorum yapmak saçma ve yanlış olur.

12.03.2024

Karşısındakinin psikolojisini hiçe sayan bir psikolog 🙄

12.03.2024

Türkiye'nin mevcut ekonomik şartlarına ve coğrafyadaki erkeklerin büyük çoğunluğunun durumuna bakarak, kadın haklı olabilir. İşsiz güçsüz erkek sorundur, dünya iyisi bir insan olabilir ama sorundur, insanı aşağıya çeker. üniversite mezunu olup olmaması sorun değil, fikrimce, kabataş erkek lisesinden mezun birisi, hayat şartları gereği üniversite okuyamamışsa, nişantaşı üniversitesi gibi bir yerden mezun olmuş birinden zeka olarak daha üstündür bence.

TÜM YORUMLARI OKU (52)