Fiyatı Artmadan Alabileceğiniz Elektronik Eşya Önerileri

Sürekli artan fiyatlarla birikim yapmak imkansız oldu.. Daha da zamlanacak mı? diye düşündüğünüz ürünleri, hala fiyatları ulaşılabilirken sizler için bir araya getirdik. Çoklukla elektroniklere yer verdiğimiz içerikte zamlanmasından korktuğumuz işlevsel ürünleri bulabilirsiniz.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

1. Hayat kurtaran bir saat.

Düzenli uyku takibi, spor ve kalori takibi, adımsayar, nabız ölçer gibi özellikleri ile hayatınızı kolaylaştıracak ürünü zamlanmadan satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Her an yanınızda..

Elime hızlı ulaştı, fotoğraftakinin aynısı, ses kalitesini de çok beğendim. Arkadaşıma hediye olarak almıştım, o da rengine bayıldı.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer renkleri de burada.

3. Aynı anda birden fazla şarj..

Usb-a ve c-type kablolarla birden fazla elektronik eşyanızı şarj edebileceğiniz şarj adaptörü, özellikle seyahatlerde hayatınızı kurtaracak! Birden fazla adaptör taşımayı tarihin tozlu sayfalarına gömen adaptörün linki burada.

4. Apple ürünleri yeni bir zam daha görmeden..

Kaliteli ve işlevsel telefon isteyenlerin ilk yöneleceği modellerden olan iPhone 11 de zamlardan nasibini almaya devam eden telefonlardan biri. Siz de almak istiyor ve doğru zamanı kolluyorsanız bu dönem kaçırmayın.

Burada.

5. Bu önerimiz de oyuncular için!

Kullananların övgüyle bahsettiği Gamepower Jin kulaklık oyun performansınızı arttıracak. İhtiyacı olanların acilen alması gereken kaliteli ürün 500 TL.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla kulaklık burada.

6. "Isıtması da soğutması da mükemmel."

Sıcak veya soğuk yerlerde yaşayanların evinde demirbaşlardan biri olan klimalar da zamlardan nasibini almadan edinilmesi gereken teknolojik ürünlerden biri.

12000 BTU'luk Vestel marka klimayı burada bulabilirsiniz.

7. Ömürlük bir fön makinesi..

Uzun kablosu, yüksek güçlü motoru, kuaför performansı veren fönü ile herkesin favorisi olan Powertec fön makinesini bir alan bir daha vazgeçemiyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.

8. Son 30 en düşük fiyatı..

Yazlık için aldım. Evde de V11 kullanıyorum. Bu daha hafif. Dyson'dan çok memnunum. İşimi çok kolaylaştırıyor. Her sabah bir dakikada balkonu süpürüyorum. Sürekli balkon yıkamaktan da kurtuldum.

Kullananların favorisi olan Dyson süpürgeler sizin de baş tacınız olmaya aday. Şu anda son 30 günün en düşük fiyatında. Burada bulabilirsiniz.

Dyson ailesinin diğer üyelerini burada bulabilirsiniz.

9. Her an yanınızda..

Kablolu kulaklıkları rafa kaldırmanızı sağlayacak harika teknoloji ürünü olan Xiaomi Mi True Earbuds ile günlük hayatta, sporda, her an sizinle olacak. Şu an fiyatı 400 TL. Kaçırmamak için tıklayın.

Daha fazla bluetooth kulaklık da burada.

10. Depolama problemine son verecek harddisk..

Bilgisayar donanımları da hızla fiyatı artan ürünlerden. Depolama sıkıntısı yaşayan, çektiği fotoğrafları telefonlara sığdıramayanların hayatını kurtaracak bu ürünü çok seveceğinizi düşünüyoruz.

Buradan ulaşabilirsiniz.

Hamilelerin Gönül Rahatlığıyla Kullanabileceği Kozmetik Ürün Tavsiyeleri
Ek Gıdaya Geçişte En Büyük Yardımcınız Olacak Alıştırma Bardakları Tavsiye ve Önerileri
Öncesi ve Sonrası Fotoğraflarıyla Büyüleyen 11 Ürün

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!