Fırtınam, Felaketim, Hasretim! Levent Yüksel Aşkı Kendinden 31 Yaş Küçük Lidya Özdemiroğlu'nda Buldu

2017'yi bitirirken yeni aşk haberleri de gelmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de Levent Yüksel ve Lidya Özdemiroğlu'nun sürpriz ilişkisi. Detaylara buyrun birlikte bakalım...

Levent Yüksel, bir neslin tanık olduğu en başarılı albüme imza atan sanatçılardan bir tanesi. Med Cezir albümünün, hala daha efsane albümler arasında yeri en üst sıradadır şüphesiz.

Aslında o çok başarılı bir bas gitarist ama Sezen Aksu'nun verdiği destekle müzisyenliğini bir adım daha öteye taşıdı diyebiliriz.

Ve onu biraz da Sertab Erener'in eşi olarak tanıdık ama bu evlilik 1996 yılında bitti. Ayrıldılar ama çok güzel dost kaldılar, birlikte sahneye çıkmaya devam ettiler.

O gün bugündür, Levent Yüksel'in ismini bir ilişkinin öznesi olarak pek duymadık. Ya kendisi sakladı ya da magazinciler bazı detayları kaçırdı. Ta ki bugüne kadar!

Magazin gündemine bomba gibi düşen haber, Levent Yüksel'in, kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu ile aşk yaşadığı iddiasıydı.

Lidya'nın soyadı size yabancı gelmemiş olabilir. Kendisi geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz, başarılı müzisyen Atilla Özdemiroğlu'nun kızı.

Lidya Özdemiroğlu Bilgi Üniversitesi öğrencisi ve 22 yaşında. Levent Yüksel'in yaşı ise 53.

Lidya, anne ve babasının aşkına her zaman hayran kalmış. Instagramdaki paylaşımında da "Nasıl bir aşk hayal ediyorsun? sorusuna "Annem ve babamınki gibi" diye cevap veriyorum" diye eklemiş.

Kendi Instagram hesabından Levent Yüksel'in fotoğraflarını paylaşması ve kalp emojileri koyması, bu ilişkinin ortaya çıkmasında en büyük etken.

Levent Yüksel ve Lidya Özdemiroğlu'nun aşk haberinin ardından Lidya'nın annesi, Instagram hesabından bu paylaşımı yaparak kızına desteğini gösterdi.

Şimdilik yeni aşkla ilgili bildiklerimiz bu kadar. Bakalım bu sürpriz ilişkiyle ilgili ilerleyen zamanlarda ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Bekleyip göreceğiz....

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
25.11.2017

55 yaşında kamyon şöförü ile evlenseydi aşkı buldu diye haber yaparmıydınız tabi ki hayır ikiyüzlülük dizboyu...

26.11.2017

Daha konusmayi bilemeyen okuyup kendini gelistirmemis ki gelisim illa okulla olmaz. Cahiliz yavrum diyen 55 yasindaki adamla kendini gelistirmis birini bir tutamazsin tabiki kamyon soforu de kendini gelistirebilir ben genel anlamda ve seninde bahsettigini dusundugum kesim hakkinda konusuyorum ayrica 55 yasinda birinin fiziginden etkilenmek cok mumkun degil 55 yasinda birinden etkilenmek kisiliginden bilgeliginden kulturunden aziminden kaynaklanabilir bu fark o yuzden ortaya cikar.

Pasif Kullanıcı
27.11.2017

bu kızın çevresinde hiç mi yaşıtı erkek yok da 50 yaşındaki adama bakmış ya? daha 22 yaşındasın önünde uzun güzel yıllar olacak niye heba ediyosun? o yaştaki adamı nasıl yanında gezdiriceksin ne paylaşacaksın? her şeyiniz farklı. hayata bakışınız farklı bi kere yaş olarak. artık böyle haberler görmekten bıktım. çok iğrenç ilişkiler yaşanıyo. bi de anne onay vermiş anneden büyük adam. kadın 22 yaşındaki kızına bunu mu layık görüyo ya? ne dicemi bilemedim. umarım evlenir de örnek aldığı annesinin hayatını yaşayabilir.

27.11.2017

vay canınaaaaa

25.11.2017

yeminle görsem kızınız mı derim

25.11.2017

Kızı olsa daha büyük olurdu 24 yaşında çocuk sahibi olsa leventin.

TÜM YORUMLARI OKU (88)