Fırtına Geri Dönüyor: 4 İl İçin Sarı Kod Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu Marmara Bölgesi’nde kuvvet fırtınanın yaşanacağını duyurdu ve 4 ilde yaşayan vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli'nde kuvvetli fırtına beklendiğini belirterek sarı kod uyarısı yaptı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada da, "İstanbul'un kuzey ilçelerinde rüzgarın Cumartesi günü güney ve güneybatı yönlerden kısa süreli fırtına (40-60, hamlesi 75 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

Valiliğin paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı sarı kod uyarısı, hava durumunun ’tehlikeli’ anlama geldiğini ifade ediyor.

Cumartesi günü yurt genelinde hava durumu 👇

Pazar günü yurt genelinde hava durumu 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İran'da Günlerdir Süren Protestolarda Karşılıklı Can Kayıpları Yaşanıyor
İslam Memiş Altının 6 Bin Liradan Düşeceği Tarihi Açıkladı
Yurt Dışı Alışverişlerinde 30 Euro Limiti Kaldırılmasını “Fırsat” Olarak Yorumlayan İTO Başkanı’na Tepki Yağdı