Fire Vermedik: Üç Temsilcimiz Konferans Ligi Play Off Turuna Yükseldi!

Konferans Ligi 3. tur maçlarında temsilcilerimiz Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe hata yapmadı. İlk maçlardan avantajlı sonuçlarla rövanş karşılaşmasına çıkan temsilcilerimiz, Konferans Ligi play-off turunda oynamaya hak kazandı.

Neftçi Bakü karşısında ilk karşılaşmayı 3-1 kazanan Beşiktaş, evinde rakibine 2-1 yenmeyi başardı. Beşiktaş geriden gelerek galibiyeti almayı başardı.

Maribor deplasmanında 3-1'lik avantajla sahaya çıkan Fenerbahçe hata yapmadı. Tribün olayları sebebiyle yarım saat ara verilen mücadelede Fenerbahçe rakibi karşısında 3-0'lık net bir galibiyet elde etti.

İlk karşılaşmada 5-1'lik galibiyet alan Adana Demirspor, Osijek deplasmanında avantajını korumayı başardı. Temsilcimiz 3-2 yenilmesine rağmen turu alarak ülkemize döndü.

Temsilcilerimizin Play-Off turundaki rakipleri şöyle👇

  • Riga'yı iç sahada 2-0, deplasmanda 3-0 mağlup eden TwenteFenerbahçe'nin Konferans Ligi Play-Off turundaki rakibi olacak.

  • Temsilcimiz Beşiktaş'ın muhtemel rakibinin belli olacağı maçta Dinamo Kiev, Aris'i penaltılar sonucunda 6-5 yenerek Avrupa Konferans Ligi play-off turuna yükseldi.

  • Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Genk oldu

Bu içerik de ilginizi çekebilir:

Maribor-Fenerbahçe Karşılaşması Tribün Olayları Sebebiyle Yarıda Kalmıştı, Sloven Polisinden Skandal Hareket!

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
YORUMLAR
17.08.2023

Galatasaraylı olarak söylüyorum; iyi oldu maribor'a. Taraftarı sahadan çıkartırsanız götünüze iki gol daha sokarlar öyle. Gurur duydum irfan can eğribayat penaltı kurtardığında. Bu maçlarda fenerli galasaraylı diye ayrılmak çok yersiz. Maribor taraftarı maç boyunca türkleri öldürün gibi ırkçı tezahüratlar yaptı. Onun da dışında her galibiyet ülke puanına katkı. Sen sevmesen de aslında birbirimiz için de bir o kadar yararlıyız.

17.08.2023

Hiçbiri play-off'u geçemez...

17.08.2023

güzel geceydi :) Sloven sempatizanı salatasaraylılar olmasa kiminle toşşak geçerdik.. : )

17.08.2023

inan ki konferans ligi'nde köy-kasaba takımlarıyla oynadığınız maçlar galatasaray'ın hiç sikinde değil. bizimle taşak geçebilecek duruma gelmek için için kat etmeniz gereken mesafe artık ışık yılıyla ölçülür. tam ait olduğunuz avrupa ligini baştan buldunuz ama sonunda, playofflarda tokatlana tokatlana oraya düşmeden, temiz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ