Final mi Yapıyor? TRT 1 Ekranlarının Başarılı Dizisi Yürek Çıkmazı'nın Akıbeti Belli Oldu!

TRT 1 ekranlarının başarılı yapımı Yürek Çıkmazı yayın hayatına başladığı günden bu yana ilgiyle takip edilen dizilerden oldu. Başrollerini Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta'nın paylaştığı dizi hakkında çıkan final iddiaları bir kez daha gündem oldu. Sevilen yapımın akıbeti belli oldu. 

Gelin detayları görelim...

1 Kasım 2022 tarihinde yayın hayatına başlayan Yürek Çıkmazı dizisi yayınlanmaya başladığı günden beri dikkatleri üzerine çekti.

Gold Film imzası taşıyan dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli ve Bahadır İnce beraber üstleniyor. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin senaryosunu da Ayla Hacıoğulları, Vilmer Özçınar ve Toprak Karaoğlu'nun kaleme alıyor.

TRT 1'de Salı akşamları izleyiciyle buluşan Yürek Çıkmazı hem başarılı oyuncu kadrosu hem de güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni topluyor.

Atike Hınçlıer'in 2018 yılında okuyucularla buluşturduğu aynı adlı romanından uyarlanan Yürek Çıkmazı, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini gözler önüne seriyor.

Geçtiğimiz haftalarda sezon sonunda final yapacağı söylenen dizi hakkında fikir değişikliği yapılmıştı. Yeni kararların ardından dizinin devam edeceği söylenmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ilgiyle takip edilen Yürek Çıkmazı dizisinin son akıbeti oldu.

Birbirinden başarılı isimleri ekran karşısına çıkaran duygu dolu Yürek Çıkmazı dizisi için final çanları çaldı.

Ekranlara veda edecek olan yapımın henüz hangi bölümle sona ereceği netlik kazanmadı.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!