Filmlerde Canlandırdıkları Ünlü Karakterlerle Gerçek Hayatta Tanışan Hepimizin Tanıdığı 15 Oyuncu

Çoğu ünlü isim, başka bir ünlünün hayatlarının anlatıldığı filmlerde rol almıştır, bu filmlerde rol almaları için benzemeleri de önemlidir. Sizin için oynadıkları filmlerde canlandırdıkları karakterlerle tanışan 15 ünlüyü derledik. 👇

1. Christian Bale ve Dicky Eklund

Christian Bale, 'The Fighter' filminde Dicky Eklund isimli eski bir boksörü canlandırmıştı. Performansıyla ödül aldığı etkinlikte canlandırdığı karakterin kendisiyle tanışmayı beklemeyen oyuncu için büyük bir sürpriz olmuş.

2. James Franco ve Aron Ralston

www.vulture.com

Bildiğiniz üzere '127 Hours' isimli film gerçek olaylara dayanıyor. James Franco'nun canlandırdığı ana karakter olan Aron Ralston ve James Franco röportaj yaptı. Oyuncu, etkileşimde bulunacak başka bir karakteri olmayan, tek aktör olduğu sahnenin büyük bir bölümünde çalışırken yaşadığı zorlukları açıkladı. Öte yandan, Ralston, Franco'nun, tuzağa düştüğü yerden kendini kurtarmak için zor bir karar vermesi gereken, hayatındaki o önemli anı doğru bir şekilde yansıtabilmesini sağladı. Gerçek kahraman, yapım ekibinin ve oyuncunun harika çalışmasından memnun olduğunu söyledi.

3. O’Shea Jackson Jr. ve Ice Cube

O'Shea Jackson Jr., 'Straight Outta Compton' filminde Ice Cube olarak rol aldı. İkili arasında geçen bir sohbette oyuncu, daha önce hiç böyle bir şey yapmadığı için gergin hissettiğini söyledi. Ice Cube, kendisini oynayabilecek daha iyi birini hayal edemediğini belirtti.

4. AnnaSophia Robb ve Bethany Hamilton.

AnnaSophia Robb, korkunç bir kaza geçiren genç bir sörfçünün hikayesi olan 'Soul Surfer' isimli filmde Bethany Hamilton'ı canlandırdı. Her ikisiyle de film hakkında konuşmak için röportaj yapıldı ve oyuncu, Hamilton'un sörf yapmayı öğrenmesi için ona rehberlik ettiğini, bu yüzden spordan zevk aldığını ve denize hayranlık duyduğunu belirtti. Sörfçü, gerçek tutkusunu keşfettiği hayatının o döneminde yaşadıklarını filmin yansıtılmasını beğendiğini söyledi.

5. Eddie Redmayne ve Stephen Hawking

Eddie Redmayne, 'The Theory of Everything' filminde ünlü astrofizikçi Stephen Hawking'i canlandırdı. Oyuncu, Hawking gibi önemli bir kişinin rolünü üstlenme konusunda gergin olduğunu ve çekimlerden birkaç gün önce onunla tanıştığı için mutlu olduğunu söyledi.

6. Will Smith ve Muhammad Ali

Will Smith, bir filmde ünlü boksör Muhammed Ali'yi oynadı ve çekimler sırasında ikili tanıştı ve Muhammad Ali oyuncuya rehberlik edebildi. Will Smith, kas kütlesi kazanmak ve Ali'yi hayatının anlatıldığı filmde sadık bir şekilde temsil etmek zorunda olduğu için zorlu bir süreçten geçti.

7. Kristen Stewart ve Joan Jett

Joan Jett'i canlandırdığı 'The Runaways' isimli filmde oynayan Kristen Stewart, Joan Jett ile tanıştığında onu en iyi şekilde yansıtmak için elinden gelen her şeyi yapacağını belirtmiş.

8. Reese Witherspoon ve Cheryl Strayed

Reese Witherspoon, hayatındaki sorunları iyileştirmek için uzun bir keşif yolculuğuna çıkan bir kadın olan Cheryl Strayed'i canlandırdı. Bir röportajda oyuncu bazı zorluklar yaşadığını açıkladı, ancak Strayed ile tanıştığında, ikili başarılı olmuşlar ve düşündüklerinden daha fazla ortak noktaları olduğunu keşfetmişler.

9. Mark Ruffalo ve Michael Rezendes

Mark Ruffalo, 'Spotlight' filminde Michael Rezendes adında bir gazeteciyi canlandırdı ve bir röportajda söylediğine göre rolü iyi oynayabilmesi için ona birkaç soru sormuş.

10. Brad Pitt ve Billy Beane

Brad Pitt, 'Moneyball' filminde Billy Beane'i canlandırdı ve ikiliyle yapılan bir röportajda Beane, hayatı hakkında bir film yapılacağını hiç düşünmediğini söyledi. Brad Pitt ise bunun kariyerinin en önemli rollerinden biri olduğunu ve ünlü beyzbol oyuncusunun 'baba' tarafını yansıtmak için elinden geleni yapacağını söylemişti.

11. Jesse Eisenberg ve Mark Zuckerberg

Jesse Eisenberg, Mark Zuckerberg'i oynamasıyla ün kazanmıştı. İkili, oyuncunun Zuckerberg'in sahneye çıkmasıyla yarıda kalan bir konuşmasıyla başladığı Saturday Night Live'da bir araya geldi.

12. Morgan Freeman ve Nelson Mandela

Bir röportajda Morgan Freeman, 'Invictus' filminde Nelson Mandela'nın aksanını yaparken zorlandığını söylemişti. Daha sonrasında ikili tanışmış ve yakın arkadaş olmuş.

13. Don Cheadle ve Paul Rusesabagina

Don Cheadle, çekimlerden önce, filmde kendisini canlandırmak için yazar Paul Rusesabagina ile tanışmış. Oyuncu, kendisini daha iyi tanımak için zevkleri hakkında birkaç soru sormuş ve hatta duruşunu, giyim tarzını ve davranışlarını benimsemek için bir hafta boyunca onunla yaşamış.

14. Al Pacino ve Jack Kevorkian

Al Pacino, 'You Don’t Know Jack' filminde Jack Kevorkian adlı bir doktoru canlandırdı. Buluştuklarında Kevorkian, Al Pacino'nun harika çalışmasına övgüde bulunmuş ve filmdeki birçok sahnenin onu duygulandırdığını söylemiş.

15. Sandra Bullock ve Leigh Anne Tuohy

Sandra Bullock, evsiz bir çocukla olan etkileşimini yansıtan 'The Blind Side' isimli filmde Leigh Anne Tuohy'yi canlandırarak büyük başarı elde etti. Oyuncu ilk başta bu rolü oynamak istememiş, ancak birkaç görüşmeden sonra sonunda rolü kabul etmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kolları ve Bacakları Olmadan Doğan ''Solucan Adam'' Çocuklarına Koca Bir Servet Bıraktı!
Canı Sıkılanları Buraya Alalım! Bir Oturuşta Hepsini İzlemek İsteyeceğiniz Birbirinden İyi 20 Asya Dizisi
Teknoloji Gelişiyor! Yarışmacıların Sanal Karakterlerle Katıldığı Benzersiz Yeni Şarkı Yarışması 'Alter Ego'

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
YORUMLAR
06.10.2021

O’Shea Jackson Jr. zaten Ice Cube'un oğlu :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ