Filmler Hakkında En Sıkı Hayranlarının Bile Duyunca Şaşıracağı Daha Önce Pek Duyulmamış 15 İlginç Bilgi

Pek çoğumuz sinema filmlerine bayılıyoruz, hatta bazı filmler bizim için fazla değerli olabiliyor. Defalarca kez izliyoruz ve sahneleri hafızamıza kazıyoruz. Yine de ne kadar sevsek de gözümüzden kaçırdığımız bazı gerçekler olabiliyor. Filmlerden ilginç bilgileri merak ediyorsanız buyurun içeriğimize👇

1. Geleceğe Dönüş filminin adının başta Plüton'dan Gelen Uzay Adamı olması planlanmıştı.

2. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları filminin çekimleri sırasında, Daniel Radcliffe'in dublörü David Holmes bir kaza geçirdi ve boynundan aşağısı felçli kaldı.

3. NASA, Armageddon filmini yönetim eğitim programlarında göstererek yeni yöneticilerden hataları bulmalarını istedi. Filmde en az 168 hata bulundu.

4. İskoçyalı filminde kılıçlardan kıvılcım çıkması için otomobil aküsü kullanıldı.

5. E.T.'nin yüzünü oluşturmak için şair Carl Sandburg, Albert Einstein ve "pug" cinsi bir köpeğin yüzlerinin birleşiminden yararlanıldı.

6. Dallas Buyers Club filminin bütçesi çok düşük olduğu için makyaj departmanına yalnızca 250 dolar ayrılabilmiş. Bu da, bu kadar düşük bütçeyle çalışan makyözün En İyi Saç Stili ve Makyaj Oscar Ödülü'nü kazanmasını sağlamış.

7. Tom Hanks, Forrest Gump filmi için para almamış. Bunun yerine aldığı yüzdelik puanlarla 40 milyon dolarlık bir servete ulaşmış.

8. Tom Hanks ile devam edelim. Terminal filminde Tom Hanks'in karakterine ilham veren kişi İranlı bir mülteci olan Mehran Karimi Nasseri.

Nasseri, İran’dan kaçtıktan sonra birçok ülkeye sığınma talebinde bulmuştur ve İngiltere’ye gitmeye çalışırken pasaportunu kaybedip Paris'te mahsur kalmıştır.

9. Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti, çekimleri sırasında yapılan 390 hatayla 2000 yılından bu yana en çok hata yapılan filmdir.

10. Evde Tek Başına filminde Buzz’ın kız arkadaşı aslında peruk takan bir erkekti.

Filmin yönetmeni herhangi bir kız çocuğunu utandırmak istemediği için kendi oğluna gerekli makyajı yaptırıp, peruk taktırdıktan sonra onu Buzz’un sevgilisi olan kız haline getirmiştir.

11. Sevimli Canavarlar'daki Boo karakterini seslendiren kişi gerçek bir çocuktu ve prodüksiyon ekibini mikrofonla peşinden koşturduğu için epey yormuştu.

12. Leonardo Di Caprio vejetaryen olmasına rağmen The Revenant filminde çiğ bizon ciğeri yemeyi tercih etmiş.

13. Milyoner filminin yönetmeni, filmin üç çocuk oyuncusuna ödenecek paranın, çocuklar 16 yaşına geldiklerinde onlara verilecek şekilde ayarlanan bir banka hesabına yatırılmasını sağlamış.

Ayrıca çocuklar 16 yaşına gelene kadar onları her gün okula götürecek bir araç ve şoför ayarlamış.

14. Oz Büyücüsü çekimleri sırasında Judy Garland'a görünümünde değişiklik olmaması için aç bırakılıp sigara içiriliyormuş.

Çekimlerin olduğu günlerde yalnızca yarım kase çorba ve bir salatalık yiyormuş.

15. Fight Club'da neredeyse her sahnede Starbucks bardağı bulunuyor.

Burada amaç bir reklam yapmak değil aslında. Los Angeles'da çok fazla Starbucks bayiisi olduğuna ve insanların bundan kaçamadığına vurgu yapmayı amaçlamışlar.

Zirvede Bir Korku Filmi Var! 21. Yüzyılın En İyi Senaryoya Sahip Filmleri Belirlendi
15 Günde 15 Bedava Oyun Dağıtacak Epic Games Store'un Ücretsiz Vermesini Beklediğimiz ve Umduğumuz 11 Eser
Oyun İçinde Oyun: Başarılı Yapımlarda Gördüğümüz Birbirinden Eğlenceli 13 Mini Oyun

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
15.12.2021

"Filmler Hakkında En Sıkı Hayranlarının Bile Duyunca Şaşıracağı Daha Önce Pek Duyulmamış 15 İlginç Bilgi" denmiş ama aynı içerikler defalarca yapıldı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ