Filmdi Gerçek Oldu! Mahkeme, Adana'da İki Geneleve Kayyum Atanmasına Karar Verdi

Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, Metin Akpınar’ın başrolünü oynadığı Döngel Kârhanesi isimli film gerçek oldu. Adana’da iki geneleve mahkeme kararıyla kayyum atandı.

Şebekenin mal varlıklarına el konuldu.

Günlük 50 bin TL kazandıkları ve lüks bir hayat yaşadıkları tespit edilen şebekenin mal varlıklarına el koymak için Suç Gelirleri ile Mücadele Büro Amirliği soruşturma başlattı. 

Bursa 2’nci Sulh Ceza Hâkimliği ise şebekenin, 16 lüks aracına, 10 ev ile arsa ve şirket olmak üzere 3 milyon 298 bin değerindeki mal varlığına el konulmasına karar verdi.

Mahkeme, şebekenin işlettiği Adana'da bulunan 2 geneleve de kayyum atanmasına hükmetti.

Mahkeme kararında genelevlere kayyum atılması, atanacak kayyumun da ilin Vergi Dairesi Başkanlığı’nca görevlendirilmesi gerektiğini belirtti. Karada şu ifadelere ver verildi:

'2 gayrimenkulün Sosyal Konut (Genelev) olduğu, (her ne kadar şüphelinin adına kayıtlı olsa da üçüncü şahsa kiralanmış olabileceği hususunun atanan kayyum tarafından değerlendirilmesi), kayyum olarak görevlendirilmesi yapılacak olan kişilerin ilgili ilin Vergi Dairesi Başkanlığı’nca görevlendirilmesi.'

Olay 2005 yılında bir filme konu olmuştu.

Mahkeme kararıyla 2 geneleve kayyum atanması, Metin Akpınar’ın başrolünü oynadığı ‘Döngel Karhanesi’ sinema filmini akla getirdi. Filmde, genelev olan işletmeye Ankara’dan atama yapılması ve atamanın ardından genelevin yüksek kâr elde etmesi konu ediliyordu.

Mahkemenin kayyum kararı sosyal medyanın da gündeminde...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
11.10.2018

devlet bi pezevenklik yapmamıştı o da oldu

yapmamıştı derken? işi resmiyete döktüler sadece

11.10.2018

Her gün evlerde kızlı erkekli kalmayın, içki içmeyin, burası İslam ülkesi (bkz: atmosfere yalan göndermek) deyip hayatı insanlara zindan ederler, en büyük geliri genelevlerden ve içkiden elde ederler. Bunu çatır çatır suratına söylemesinler diye halka ve gazetecilere kendi seçtikleri soruları verirler, aklındakini soran yallah hapse. Soran olursa hukuk devletiyiz anam, Avrupa bizi kıskanıyor.

11.10.2018

kpss den tercih yapabiliyomuz pezevenkliğe 60 la gireriz herhalde

TÜM YORUMLARI OKU (30)