Film ve Dizilerden Sıkılanlara Yeni Bir Alternatif! Netflix'te Yer Alan En İyi Stand-Up Gösterileri

Orijinal dizi ve film yapımlarıyla adını sıkça duyduğumuz Netflix, içinde bulundurduğu birçok stand-up gösterileriyle adeta unutulmuş bir hazine gibi. Birçok komedyenin yer aldığı ve neredeyse saatlerce süren stand-up yapımları ortaya koyan Netflix, insanları oldukça güldüren işler çıkardı. 

Biz de sizler için, Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi 17 stand-up gösterisini, karışık bir şekilde bir araya getirdik!

1. Jerry Seinfeld: I'm Telling You For the Last Time

Klasik sitcom dizisi bittikten aylar sonra stand-up köklerine dönen efsane komedyen, tüm biletleri satılan uluslararası turnesinde en iyi esprilerini patlatıyor.

2. Jerry Seinfeld: Jerry Before Seinfeld

Jerry Seinfeld, 1970'lerde kariyerine başladığı kulübe geri dönerken çocukluğuna ve komedideki ilk günlerine dair hikâyeleri efsanevi esprilerle harmanlıyor.

3. Iliza Shlesinger: Elder Millennial

Yeni nişanlanan komedyen Iliza Shlesinger 35 yaşında yaşam, bu yaşa kadar yaşanan saçmalıklar ve gelecekte yaşanacak şeyler hakkındaki tartışmasız gerçekleri inceliyor.

4. Chris Rock: Tamborine

Chris Rock babalık, sadakatsizlik ve Amerikan siyasetiyle ilgili keskin gözlemlerle dolu stand-up komedisi için Brooklyn'de sahneye çıkıyor.

5. Jim Jefferies: This Is Me Now

Bu küstah stand-up komedisinde, neşeli hiciv ustası Jefferies açgözlü ünlüleri, siyasi ikiyüzlülüğü ve kendi ihtiyatsız kariyer değişikliklerini yerden yere vuruyor.

6. John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City Music Hall

John Mulaney bu heyecan verici stand-up gösterisinde çocukluk ve SNL döneminden öyküler paylaşıyor, üniversitenin değerini irdeliyor ve yaşlanma konusunda hayıflanıyor.

7. Gad Elmaleh: Gad Gone Wild

Fransız komedyen Gad Elmaleh, Montrealli seyircileri ABD'ye taşındıktan sonra yaşadığı tuhaf karışıklıklar ve karşılaştığı şaşırtıcı geleneklerle eğlendiriyor.

8. Trevor Noah: Afraid of The Dark

'Daily Show'un sunucusu ülkelere ad koymanın zorluğu, trafik ışıklarının New Yorkluları nasıl yenilmez kıldığı ve neden İskoçya'da içmemek gerektiği üzerine konuşuyor.

9. Todd Glass: Act Happy

Geçirdiği kalp krizi, gey olduğunu açıklaması ve Kit Kat yeme tarzı gibi konulara değinen bu doludizgin stand-up komedisinde Todd Glass'ın hızına ayak uydurmaya çalışın.

10. Dave Chappelle: The Age of Spin (1)

Komedi ikonu Dave Chapelle, dumanı üstünde yepyeni iki stand-up gösterisiyle ekranlara muhteşem bir dönüş yapıyor.

11. Dave Chappelle - Deep in the Heart of Texas (2)

12. Dave Chappelle: Equanimity

Komedi devi Dave Chappelle can yakıcı yeni espriler, öz eleştiri ve otoriter sevgi dolu iki stand-up gösterisiyle fırtınalı bir yılı kapatıyor.

13. Gabriel Iglesias: I'm Sorry for What I Said When I Was Hungry

Havai gömleği hayranı Gabriel 'Fluffy' Iglesias; ırkçı hediye sepetleri, Prius kullanan polisler ve tüm çalışanları kadın olan seyyar takoculara mizahi bir bakış sunuyor.

14. Jimmy Carr: Funny Business

İngiliz komedyen Jimmy Carr, Hammersmith Apollo’da, tüm biletlerin tükendiği gösterisinde, acımasız espriler ve uygunsuz şakalarla dolu bir performans sunuyor.

15. Marc Maron: Too Real

Geçmiş travmaların izlerini taşıyan stand-up komedyeni Marc Maron meditasyon, ölümlülük, belgeseller ve tuhaf modern dünyamız hakkındaki fikirlerini art arda sıralıyor.

16. Louis C. K.: Hilarious

Emmy ödüllü komedi yazarı Louis C.K., Milwaukee'de iğneleyici esprilerini sergilerken seks, ebeveynlik ve diğer konular hakkındaki görüşlerini de sansürsüz açıklıyor.

17. Adam Sandler: 100% Fresh

Heroes'dan Ice Cream Ladies'e. Adam Sandler'ın stand-up komedisi yeni şarkılar ve esprilerle sizleri beklenmedik ve ezber bozan bir şekilde şaşırtacak.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı