Film Seyrederken Hangisinin Hangisi Olduğunu Yıllardır Anlamadığımız Baldwin Kardeşler

Ünlüler dünyasında birbiriyle akraba olan çok fazla isim var. Özellikle Hollywood camiası, bu konuda oldukça zengin. Sırada film seyrederken hangisinin hangisi olduğunu karıştırdığımız bir aile var: Baldwin Kardeşler. Bu erkekler, çok küçük farklarla birbirinden ayrılıyor. Ayrıca iki de kız kardeşleri var ama bizim konumuz şu an erkek kardeşler. Bakın bakalım siz ayırabilecek misiniz?

Alec Baldwin'i hepimiz tanıyoruz değil mi? Hadi hepimiz demeyelim ama çoğumuz tanıyoruz. Bu göbekli ve saçları kırlaşmış hali ile belki değil ama...

www.wired.com

Beter Böcek (Beetlejuice) filmindeki ev sahibi rolüyle gördüğümüzü söylesek herhalde siz de hatırlayacaksınız.

Kendisi 1988 yılından beri hayatımızda. Hatta bir dönem güzeller güzeli Kim Basinger ile olan olaylı evliliğini de bilmem hatırlar mısınız?

Şimdi içeriğe konu olmasının sebebi ise evliliği değil. Adeta laboratuvar ortamında kopyalanmış gibi olan kardeşleri. En büyükten başlayalım: Alec Baldwin

Evet, Alec Baldwin bu ailenin en büyük çocuğu. Kendisi 1958 doğumlu. Onu gördüğümüz filmlerde rolü genellikle avukat oluyor. Çünkü kendisi küçüklüğünden beri avukat olmak istiyormuş ama olamamış. Kısmet... Bir de 'Yakışıklılığım yüzünden oyunculuğumu gösterebilecek roller alamıyorum' gibi bir serzenişi var kendisinin...

Daniel Baldwin

Baldwin erkek kardeşlerin ikincisi oluyor. 1960 New York doğumlu. Amerika'da yayınlanan birkaç dizide rol aldı. Baldwinlerin en bilinmeyeni ve biraz daha topluca olanı desek konuyu özetlemiş oluruz herhalde.

Bakın bu gençlik hali...

Bu da Daniel Baldwin'in şimdiki hali.

William Baldwin

1963 doğumlu, Baldwin erkeklerinin üçüncüsü. Oyunculuk kariyerinden önce siyaset bilimi okumuş William. Sonra da Calvin Klein için modellik yapmış bir süre.

Bu gençlik hali...

Bu da şimdiki hali. Zaman çok acımasız...

Stephan Baldwin

En küçük Baldwin erkeği. 1966 doğumlu. Abilerine tipi pek benzemiyor. Daha çok yapımcılık ve yazar olarak tanınıyor. The Flinstones filminde Barney olarak hatırlarsınız belki.

Bu gençlik hali...

Bir de şu haline bakın. Resmen başka biri olmuş!

Yıllar Baldwin kardeşlere pek yaramamış gördüğünüz gibi. Nerede o filinta gibi adamlar?

Satırlarımıza Baldwin kardeşler ile ilgili dünyanın en harika tespiti ile son veriyoruz...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
22.02.2017

Aile şirket olmuş arkadaş.

23.02.2017

birde hailey var tabi aileden

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ