Film İzlemek Artık Çok Zorlaştı Diye İsyan Eden X Kullanıcılarının Tepkilerine Çok Hak Vereceksiniz!

Teknoloji ilerledi ancak film izlemek kolaylaşacağına zorlaştı. X'te @directedbyzey adlı bir kullanıcı, 'Film izlemek niye bu kadar zorlaştı' diyerek bu durumun sesi oldu. Gelin kullanıcının paylaşımına gelen yorumlara hep birlikte bakalım.

Modern dünyada film izlemek artık çok zorlaştı sayın okuyucular. Tabii bu zorluklar kişiden kişiye göre değişiyor. Kimimiz yoğun çalışma saatlerimiz yüzünden film izlemeye vakit bulamıyoruz.

Kimimiz geniş bir film yelpazesi arasından seçim yapmakta zorlanıyoruz. Haliyle karar verme aşamasında çok vakit kaybediyoruz. Ya da biz karar veriyoruz, izleyeceğimiz kişi o filmi beğenmiyor. Hadi filmi açtık diyelim, bu sefer de film hayal kırıklığı oluyor.

Bazen de çevresel nedenlerden etkileniyoruz. Evde film izlerken aile üyelerinin gelip filmin en heyecanlı yerinde bölmesi izlemeyi epey zorlaştırıyor. Sürekli telefona bakmamıza bir şey demeye gerek yok herhalde. O artık klasikleşti.

X'te @directedbyzey adlı bir kullanıcı, "Film izlemek niye bu kadar zorlaştı" diye adeta isyan etti. Kullanıcının paylaşımına birbirinden farklı yorumlar geldi. Gelin hep birlikte onlara bi' göz atalım.

twitter.com

1.

twitter.com

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7. Zeki Demirkubuz duymasın...

twitter.com

8.

twitter.com

9.

twitter.com

10.

twitter.com

11.

twitter.com

12.

twitter.com

13.

twitter.com

14.

Siz de artık zor film izleyenlerden misiniz? Yorumlara buyrun!

twitter.com

Bunlar da İlgini Çekebilir

'Gladyatör 2' Filminden Gelen İlk Fotoğraflar Hayranların Kafasını Epey Bir Karıştırdı!
House of the Dragon Oyuncusunun 'Siyahlar'ı Savunma Şekli Hayranların Tepkisini Çekti
Yeni Travma Yükleniyor: 'İlk ve Son'un İkinci Sezon Oyuncularına Gelen Tepkiler

Popüler İçerikler

Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
YORUMLAR
02.07.2024

herhangi bir şeye uzun süre odaklanamama durumu artık çoğu insanda var, büyük ölçüde sosyal medyadan kaynaklanır bu ama onun dışında ciddi bir pc oyuncusu olarak müdahale edemediğim hiçbir şeye konsantre olamıyorum yıllardır. bir zamanlar yüzlerce film, belki binlerce maç seyretmiş bir kişiyim, artık mümkün değil, yeltenmiyorum bile. kitap için de geçerli. okurken en azından bir iki seçim yaptırın, hikayenin gidişatını kendimize göre belirleyelim, yok.

02.07.2024

bu yüzden sinemaya gitmeyi daha çok seviyorum. çıkmamıza izin verilmediği için filmi rahatlıkla bitirebiliyorum. bu arada korede falan reels dizileri başladı. Idiocracy olduk iyice. gelecekte insanlık reels dizileri izleyebilecek max. hiçbir şeye odaklanamadığımız için işler yapay zekaya devredilecek ve zeka seviyesi düşmeye başlayacak. bu reels ve sosyal medya olayları insan beynini kötü etkiledikleri için kısıtlanmalıydı. şu anda eskisi kadar uyuşturucu bağımlısı bile yok fark ettiyseniz. çünkü 90larda vs sosyal medya yoktu ve internet bu kadar yaygın değildi. insanları oyalayabilecek bir şey olmadığından uyuşturucular önemliydi. şimdi millet reels bağımlısı.

02.07.2024

netflix, prime video, disney, digiturk, tv plus, kablo TV, hepsi var ve izleyecek film bulamamak. son yıllarda çıkan filmler de nedense guzel değil. felaket filmlerinde bile illa espri veya alakasız diyaloglar olacak. illa ki escinsel çiftler bulunacak( karşı olduğumdan değil de mecburlarmis gibi her filmde, dizide olması sıktı artik). cinsellik sanki dünyanın en önemli seyiymis gibi gösterilmesi ve abartılı argo olması da cabası. Bu yıl sıkılmadan izlediğim tek film dune2 idi. hala eski filmleri daha çok seviyorum. mesela bir büyük lebowski, ihtiyarlara yer yok, matrix, alien, spiderman ilk 3 serisi, seven, büyük hesaplaşma, los angeles sırları, affedilmeyen, Rocky, predator, conan, forest gumb, er ryan'i kurtarmak, jaws, yuzuklerin efendisi... gibi filmler yapılmıyor. marvel filmleri güzel başladı ama end game adı gibi son oldu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ